Aktivitetskalender gjennom året

Gjennom hele året tilbyr vi unike opplevelser på Farris Bad. Under har vi samlet høydepunktene (oppdateres kontinuerlig med nye aktiviteter utover året).

Kom og nyt de sammen med oss!

FULLMÅNERITUALE 18. januar

BADSTURITUALE FOR NY ENERGI!
Hver måned på fullmåne tilbyr badstumesterne på Farris Bad en guidet reise, som utnytter fullmånens energi for å støtte deg med din helbredende intensjon.

Badstuseremonien varer i ca 1,5-2 timer i rolig tempo og behagelig temperatur, for å skape en dyp meditative tilstand.

Les mer

STJERNEKIKKING 5.-11. februar

I samarbeid med «Deep Sky Exploration» får du en kveld på taket av Farris bad, med egen guide og mulighet til å oppleve det mest magiske ved universet gjennom en stjernekikkert.

Astronomi har gitt oss en  forbindelsen mellom himmel og jord; en måte for oss å forstå og engasjere oss i himmelen.

Les mer

VINTERVELVÆRE MED BANYA 19.-29. februar

Dypdykk i russisk badstukultur!
Det russiske badehuset (også kalt Banya el Bani) avslører skjulte detaljer om russisk kultur. Vi tar deg med på den ekte, lange reisen dypt inn i de russiske skoger sammen med en av Russlands fremste banya- mestere Petr Evstigneev. Sammen med den Russiske Banya vil du også kunne oppleve herlige klassiske aufguss-seremonier og Qi Gong-klasser med fantastiske Lay Pang Ong.

Les mer

PUST OG MEDITASJON I VANN 4.-13. mars

PUST OG MEDITASJON I VANN 4.-13. mars

Aqua Meditation er et unikt konsept som fridykker Jesper Stechman holder i samarbeid med ledende SPA- og velværeanlegg rundt om i verden. Nå kan du oppleve dette hos oss på Farris Bad!

NM I AUFGUSS 28.04-01.05

NM I AUFGUSS 28.04-01.05

Disse dagene er VM kvalifisering der norges fremste aufgussmestere vil dele sine show med oss i badstua. En langweekend med masse herlige badstuopplevelser fra de norske deltakerne, men også fra flere av de internasjonale dommerne som er tilstede (som er gamle stjerner i feltet)