Book rom

Kjære Farris Bader!

Sammen er vi et team. bla bla bla. Her skriver du en innledende tekst med fokus på at alle skal føle seg orientert og inkludert osv. Hvor ofte denne oppdateres, om at du går til nærmeste leder med et problem. Ansattfordeler – Vi har laget en digital løsning  for booking av opphold for ansatte, fellesskap team spirit bla bla – dette kan du!

Teksten bør ikke være så vedlig mye lenger enn denne, men bittelitt lenger kan den være:-)

Med vennlig hilsen Ane

Brand Champion, August er Mari Sønju!

Mari har vist en enorm interesse for spa de siste ukene, og hun behandler alle gjestene våre som om de var hennes egne barn…

Mari er glad i katter og kaster spyd på fritiden. Hun har dessuten en eventyrlig samling av amerikanske sneakers, som hun liker å lufte innnimellom.

Hei jeg heter Ane.

 

TAKK FOR AT VI FÅR HA DEG PÅ LAGET, MARI!

Food and Beverage (F&B)

Vår kjøkkensjef Bartek jobber i disse dager med å få ferdig ny meny til Seaside Lounge and Foodbar!. Planen er å ha alt på plass i løpet av september. Det. blir sepnnende småretter og et utvalg norske oster. Vi gleder oss til å smake!

I august fikk vi også ny a la carte meny i restauranten nede, og lunsjbuffet er igjen på plass til alle gjester. Restaurantsjef Micke opplever at gjestene er veldig fornøyde med maten om dagen. Tommel opp til teamet på kjøkkenet!

Spa

Visste du at… Som Farris Bader kan du bruke spa så mye du vil på hverdager mellom 07:00 og 20:00 (Vet ikke om dette stemmer altså, Ane…).

Spa stenger nå fra 01.09  kl. 22:00 mandag til torsdag og er åpent til kl. 23:00 fredag, lørdag og søndag.

Høsten er perfekt årstid for ansiktspeelinger, så i september er det kampanje på ELIXIR: Få med en 30 ml Niactil ansiktskrem ved booking av valgfri ELIXIR-behandling.

Kurs og Konferanse

Hotellet bugner av kurs -og konferansegjester om dagen! Faktisk så mange, at vi har ansatt Tamira som ny prosjektleder for å holde styr p alle gjestene! Tamira har jobbet på Farris Bad tidligere og kjenner hotellet, så hun er allerede godt i gang med oppgavene sine.

Et tiltak for å øke hotellets trafikk på søndagene, er å tilby mandagens konferansegjester å komme en natt for tidlig. Prosjektlederne sender ut tilbud til de ulike gruppene  fra og med nå i september. Det blir spennende å se om vi får noen ekstra romdøgn søndag til mandag av dette!

Hotellavdelinger

Her bør i kanskje skrive noe hyggelig om den avdelingen?

Kommersielt /kampanjer

Høsten har startet veldig bra for oss – både i privatmarkedet og i kurs og konferanse. Vi selger jevnt bra, og vår sterke merkevare  er enda viktigere enn noensinne.

Vi gir et litt ekstra push på fredagene og søndagene privatmerkedet fremover.

Pakken HVILEPULS genererer en god del trafikk vi trenger på søndagene. Vi har også større fokus på dagspagjester fra lokalmarkedet i ukedager og på Søndager.

Nye fjes på Farris Bad

Tamira og Jørgen er ikke bare nyansatte på Farris Bad – de er også faktisk gift og har to barn!  Tamira jobbet i resepsjonen her for mange år siden, og hun har nå kommet tilbake til oss som prosjetkleder i Kurs og konferanse. Jørgen er vår nye tekniske sjef. Velkommen til oss, begge to!

Gjesteinformasjon

Hold deg oppdatert på  gjesteinformasjon som deles ut ved innsjekk. Arket heter «Velkommen til vår verden av velvære», og den har badstutimeplanen på slide to.

Klikk her

Friends & Family

Vær raus med vennene dine, og book en overnatting med Friends&Family-rabatt på Farris Bad!

Booking av ansatt-overnattinger

Vår online booking av ansatt-overnattinger er endelig klar! Husk å ta med deg eventuelt gavekort/verdibevis ved innsjekk. Ved spørsmål, kontakt din nærmeste leder.

Booking av spa-inngang for ansatte

Nyt vår helt egen verden av velvære i spa!

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)