Oppgradere til en av våre spesialister?

Farris Bads behandlingsteam består av 30 diplomerte og dedikerte terapeuter – Et team som gjør sitt ytterste for å utøve de beste spabehandlinger og opplevelser for deg som gjest. Vi fremmer spa som velvære, ro og nytelse. Dette er noe som gjør en behandling på Farris Bad helt ulik enhver klinisk behandling. 

Blant våre profesjonelle terapeuter har vi også unike spesialister, med over 15 års erfaring. Ønsker du å oppleve din spabehandling hos en av våre spesialister, send oss en forespørsel til spa@farrisbad.no 

Oppgradering til spesialist koster kr. 150,- pr. behandling

Våre spesialister:

TORIL

Toril er et varmt menneske med holistisk bakgrunn der hele mennesket er i fokus. Med en god samtale og varme helende hender, opplever du med henne den dyptgående roen og tilstedeværelsen som gjør Toril sin behandling helt fantastisk. Her handler det om fysisk, psykisk og energetisk samspill, som gjør din utvalgte massasje unik . Med over 30 år som profesjonell terapeut får du her en spesialist som virkelig kan se hele deg i behandlingen din. Hun har utviklet gravide-massasjen på Farris Bad, samt tilfører all hennes kunnskap og energi i enhver massasje behandling du måtte ønske fra menyen. Her får du en kunnskapsrik, lyttende, helende og nær terapeut av topp kaliber.

 

GEORGI

Georgi (som opprinnelig er fra Bulgaria) er en verdensvant spesialist som har hentet utallige fantastiske teknikker fra de forskjellige kulturer han har bodd i. Han har utviklet Hamam-behandlingen på Farris Bad til å bli en av de aller beste spaopplevelsene du kan få. Med bakgrunn fra klassisk til reiki, refleksologi til dyp bindevev vil Georgi kunne gi deg opplevelsen av sterk muskulær avslapping. En lyttende og profesjonell terapeut med over 20 års erfaring gjør Georgi til en selvsagt profesjonell spesialist for deg, som vil løse opp og nyte det beste av det beste innen massasje.