Book rom

Våre spesialister:

TORIL

Toril er et varmt menneske med holistisk bakgrunn der hele mennesket er i fokus. Med en god samtale og varme helende hender, opplever du med henne den dyptgående roen og tilstedeværelsen som gjør Toril sin behandling helt fantastisk. Her handler det om fysisk, psykisk og energetisk samspill, som gjør din utvalgte massasje unik . Med over 30 år som profesjonell terapeut får du her en spesialist som virkelig kan se hele deg i behandlingen din. Hun har utviklet gravide-massasjen på Farris Bad, samt tilfører all hennes kunnskap og energi i enhver massasje behandling du måtte ønske fra menyen. Her får du en kunnskapsrik, lyttende, helende og nær terapeut av topp kaliber.

 

GEORGI

Georgi (som opprinnelig er fra Bulgaria) er en verdensvant spesialist som har hentet utallige fantastiske teknikker fra de forskjellige kulturer han har bodd i. Han har utviklet Hamam-behandlingen på Farris Bad til å bli en av de aller beste spaopplevelsene du kan få. Med bakgrunn fra klassisk til reiki, refleksologi til dyp bindevev vil Georgi kunne gi deg opplevelsen av sterk muskulær avslapping. En lyttende og profesjonell terapeut med over 20 års erfaring gjør Georgi til en selvsagt profesjonell spesialist for deg, som vil løse opp og nyte det beste av det beste innen massasje.

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)