Få knallpriser på sommerferiedagene med

 DNB sin NESTE SOMMER-kampanje !

KAMPANJE!

Skjærgårdsidyll

Opplev SKJÆRGÅRDSIDYLL  i sommer! Kom tidlig og start oppholdet med lunsj og en tur på stranden. Inkluderer rom/frokost, spa begge dager, lunsj og 2-retters middag på kvelden.

BOOK FRA KR: 1.140,-/pr. pers.
SPAR
KR. 2 000!

4 netter sommerferie!

Gled deg til 4 netter deilig sommerferie på stranden i Larvik! Masse tid til gode spaopplevelser og velvære… Oppholdet inkluderer rom/frokost og spa-tid alle dager. Tilbudet gjelder for opphold på minimum 4 netter, med ankomstdag søndag-torsdag i perioden 01.06-31.08.

TIPS! Legg til mat i din bestilling allerede nå, så er du sikret bordplassering i restauranten. Pris gjelder 4 netter pr. person i delt dobbeltrom.

BOOK FRA KR. 2.880/pr.pers
KAMPANJE!

2 netter sommerfri

Bo to netter og finn roen i deg selv…Oppholdet inkluderer rom/frokost og spa-tid alle dager, 2-retters middag den ene kvelden. Tilbudet gjelder  alle dager i perioden 01.06-31.08. Pris gjelder  2 netter pr. person i delt dobbeltrom.

BOOK FRA KR. 1.910,-/pr. pers.

AKTIVITETER

Skal du bo flere netter  i sommer? Ta deg tid til å oppleve de fantastiske områdene rundt Farris Bad! Nydelig skjærgård, Bøkeskogen, strender og vakre turområder. En  liten sykkeltur unna er den lille sommerbyen Stavern, med caféer og små nisjebutikker.

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Flotte sykkelstier i indre havn, opp til Bøkeskogen, eller helt ut til Stavern. Du kan også få med deg piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsj i det fri. Spør oss om tips!

KAJAKK

Se vår fantastisk skjærgård fra et kajakk-perspektiv! Vi leier ut kajakker i resepsjonen til kr. 395,- for to timer. Våtkort må fremvises for tilgang til kajakkene.

Golf

Golf

Ta en runde eller to på golfbanen.  Nydelige Larvik golfklubb ligger ca. 1 km fra hotellet. Vi booker gjerne starttid for deg!

Kyststien i vår fantastiske skjærgård

Litt over 3 mil i HELT NYDELIGE omgivelser fra Stavern til Helgeroa! Passer fint til både korte og lange turer. Få med deg en piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsjen på svabergene!

Se kart her

Solstoler på stranden

Solstoler på stranden

På stranden foran hotellet finner du solstoler og parasoller. Perfekt for late sommerdager…

Lunsj og middag

Lunsj og middag

Ute på vår strandterrasse kan du nyte blåskjell og andre herligheter til lunsj og middag i sommer.rnrnHusk å bestille bord før du kommer!

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)