Book rom

Kunstneren

Even Richardson ble født i Oslo 1961, er Norsk maler, tegner og grafiker. kjent for et figurativt uttrykk. Han var elev ved Einar Granums Malerskole 1980-81, deretter elev av Odd Nerdrum 1981-83 og ved statens kunstakademi 1983-85. Han debuterte med separatutstilling i Kunsthuset i Oslo 1989, men deltok også på utstillingen “romantikk og realisme” i 1983. 

 

Richardson hører til den nyfigurative tradisjonen og arbeider med mennesker som tema, både gjennom figurfremstillinger og portretter

 

  • Selv når jeg tegner, har jeg alltid de maleriske verdier for øyet. På mange måter prøver jeg å etterstrebe et slags fargeløst maleri gjennom kulltegningene.

Det samme kan sies om hans arbeid på litostein. Hans portretter gir svaret på hvorfor han ble varlgt til å male portretter av blant andre H.M Kong Olav V, tidligere statsminister Kåre Willoch og FNs generalsekretær Buotros Buotros-Ghali

Med Rød Ridder har Richardson “utviklet symbolistiske og litterære temaer som går i retning av de seneste nyromantiske strømninger og motivvalgene med riddere og jomfruer gir assosiasjoner til middelalderen”

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)