Book rom

Ytterligere søvntiltak på Farris Bad

For oss er det viktig at du får en god søvn, og vi har som prioritet at du skal få den beste hjelpen og guiden for et optimalt opphold her hos oss. Du skal føle deg uthvilt, frisk og sterk for en ny herlig dag;-) 

HUSK! Temperaturen på rommet kan justeres opp og ned 3 grader fra en standard på 21 grader, slik at du finner din passende romtemperatur.

 

  • Når du ankommer hotellet vil du kjenne aromaterapiens effekt, hvor nøye utvalgte dufter vil støtte deg til ro og velbehag i løpet av ditt opphold.
  • I ditt møterom vil enkel guide og tips som f.eks ha på lys under fremvisninger og anbefale riktige tidspunkt for pauser, mat og drikke underveis.
  • Alle rom er tilrettelagt med 2 forskjellige puter fra Norsk dun og en fantastisk seng fra Stjärnbädden.
  • Et godt og innholdsrikt te-konsept gir deg muligheten til å unngå koffein om kvelden, som er viktig for god søvn. Du skal bli anbefalt en kopp te, fremfor kaffe når middagen spises sent. Også på ditt hotellrom vil du ha tilgang til utvalgte teer for god søvn.
  • Spaet holder åpent og vil varme deg frem til sent på kvelden. Det å være varm når man går til sengs vil fremme god søvn.
  • In-room lyd/klang behandlinger og massasjer vil være tilgjengelig for å hjelpe deg til en dyp ro før søvn.
  • Mulighet til in-room morgenyoga og kveldsmeditasjon, ved tilgang til yogamatte og ved anbefalte apper man kan benytte som er brukt av Farris Bad sine egne instruktører.
  • Farris Bad har i samarbeid med Sound Oasis anskaffet forskjellige hjelpemidler som kan fremme god søvn, hvitt støy maskiner, spesial søvn-øyemasker, ørepropper, puter etc., samt utvalgt lektyre for å lære teknikker rundt god søvn.
  • Søvntiltakene vi har gjort er i samarbeid med Norges ledende søvnforsker, og de har medisinsk faglig innhold.
  • Flyt med og la oss tilrettelegge for at du skal få best mulig søvn i løpet av ditt opphold!

 

PUTER FRA NORSK DUN 

En viktig faktor for å leve et sunt liv er å få tilstrekkelig søvn av høy kvalitet. En nøkkelfaktor for å oppnå dette er å ha en pute av god kvalitet. Puter spiller en viktig rolle i søvnen din og vil ha en betydelig innvirkning på ditt generelle velvære.

Det er to hovedgrunner til at vi skal bruke en pute til å hvile hodet på når vi sover; 1) en pute gir komfort og 2) gir støtte til sovende nakke og øvre del av ryggen. Å gi støtte til nakken og øvre rygg er den viktigste rollen som puten trenger å fylle når du sover. Denne støtten er nødvendig på grunn av de naturlige kurvene i den menneskelige ryggraden. Å ha riktig støtte for hode og nakke vil hjelpe tilpasningen av disse ryggområdene. Å sove uten tilstrekkelig støtte vil ikke bare påvirke søvnen din negativt, men det kan også føre til problemer inkludert ledd og muskulær stivhet.

Farris Bad har sammen med Norsk Dun satt sammen de optimale puter og dyner for din søvn og komfort! Du kan velge mellom ulike puter når du skal falle til ro og finne søvnen hos oss

DYNER FRA NORSK DUN

Ultra Luxury, str. 220×220

Dette er en dobbeldyne som er fylt 550 gram med Premium gåsedun med særlig høy bæreevne (800 CUIN). Denne kvaliteten er spesielt lett og luftig, noe som forsterker de generelle egenskapene som dun har. Den har bedre isolasjon og bedre pusteegenskaper, som skaper et særlig behagelig temperatur- og fuktighetsnivå gjennom natten. Dette fører til bedre søvnkvalitet, og man våkner mer uthvilt neste morgen med større energi og mental styrke. Dunen er fylt i en spesielt tynn, lett og myk økologisk bomull batiste, som sammen med den spenstige dunen skaper luksuriøs komfort.

 

Luxury, str. 140×220

Dette er en singledyne som er fylt med 520 gram Premium fransk Muscovy dun med høy bæreevne (600 CUIN). Dunen er luftig og lett og innehar de karakteristiske gode egenskapene; fortreffelig isolasjon og pusteegenskaper som bidrar til stabilt temperatur- og fuktighetsnivå gjennom natten. Dunen er fylt i en 100 % myk økologisk bomullscambric.

 

 

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)