Fullmånerituale
Ved hver fullmåne!

Fullmånerituale

21 jul

En guidet badstureise på ca 1,5-2 timer, som utnytter fullmånens energi. Fra kl. 21:30. 

I rolig tempo og behagelig temperatur, skapes en dyp meditative tilstand. 

(Inkludert i prisen for boende gjester og dag-gjester).

Hver måned ved fullmåne, tilbyr badstumesterne på Farris Bad en guidet reise, som utnytter fullmånens energi for å støtte deg med din helbredende intensjon. Badstuseremonien starter kl. 22:15 i vår eventbadstu og varer i ca 1,5-2 timer.  Rolig tempo og behagelig temperatur skaper en dyp meditativ tilstand. (Påmeldingslister inne i spa i forkant av ritualet).


Fordi fullmånen er toppen av månens syklus, markerer den tiden da energien er mest intens og forsterker mange aspekter av våre liv. Månens energi er alltid tilgjengelig for oss, og vi kan velge å koble til den for å rense, helbrede og manifestere. Vi kan plante intensjon frø med fullmåne for å bære oss til neste månesyklus.


På dette tidspunkt når solen og månen er på motsatte sider av planeten, kan vi som mennesker også føle oss opp ned. Stress, angst, dårlig søvn og uro er vanlige symptomer hos de som er følsomme for energier assosiert med månesykluser. For å balansere disse motsatte kreftene, bruker vi månens faser til å søke balanse gjennom denne badstureisen.
Kraften i å synkronisere vår indre rythme med naturens rytme kan være forfriskende og energigivende. Hele månens syklus er rundt 29+ dager, hvor den går fra en ny måne til en fullmåne og tilbake igjen. Disse endringene i faser indikerer en endring i energi.


Velkommen til en unik opplevelse!

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!