Et fantastisk, velgjørende opphold for en vordende mor. Med dryss av romanse legger vi til rette for et paropphold, men pakken er like godt egnet for venninner eller et mor-datter-besøk, med deilige måltider, gravid-spabehandling og blant annet frisk velkomsthilsen på rommet fra Egge-gård.

Mother-to-be

Fra kr. 2.245,-

pr. person

Nyt graviditeten litt ekstra
Et fantastisk, velgjørende opphold for en vordende mor. Med dryss av romanse legger vi tilrettte for et paropphold, men pakken er like godt egnet for venninner eller et mor-datter-besøk, med deilige måltider, gravid-spabehandling og blant annet forfriskende eplenektar fra Egge-gård og sjokoladehilsen – som ønsker dere velkommen på rommet. I tillegg til fri deltakelse på alle våre spaaktiviteter, inkluderer pakken en gravid-massasje-behandling for den vordende mor. Våre terapauter og spavertskap har innsiktsfull kunnskap om evt hensyn å være oppmerksom på som gravid på spa, så nøl aldri med å høste godt av dette

Pakken inkluderer: Overnatting, 3-retters middag , 1 Gravid-massasje-behandling til vordende mor, forfriskende eplenektar fra Egge-gård og sjokoladehilsen - som ønsker dere velkommen på rommet, spa-kit: Spa-deg-selv-behandling med tilhørende produkter, inngang spa , frokostbuffet. Du får morgenkåpe og tøfler til bruk under oppholdet.

Fra kr. 2.245,- pr. person