FARRIS BAD SOMMER 2020

– opplev vårt sommerparadis på stranden i Larvik!

En spesiell tid for oss alle – og en unik mulighet til å utforske Norgesferie på en ny måte! Områdene rundt Farris Bad byr også på unike sommer-opplevelser, så mulighetene er mange hos oss. På Strandterrassen er alt klart til late dager og lyse kvelder… Aldri har vi gledet  oss mer over et  hotell fullt av badegjester!

 

Fremdeles litt SOMMER på FARRIS BAD!

 

Lurer du på noe om oppholdet ditt?
KAMPANJE

2 netter sommerfri

La dagene gli over i hverandre og finn roen i deg selv. Opplev skjærgården rundt hotellet eller ligg på stranden på endeløse dager… Oppholdet inkluderer sommermiddag med to retter av dagsaktuelle råvarer den ene kvelden.

BO-PERIODE: 15.06 – 31.08. 2020

BOOK FRA KR. 1.195,-/p.p/natt
KAMPANJE

Skjærgårdsidyll

Lange dager og lyse netter. Ekte skjærgårdsidyll! Oppholdet inkluderer rom med balkong og  2-retters sommermiddag. Kan bookes t.o.m 31.08.

BOOK FRA KR. 1.500/pr.pers Les mer
Dagens badetemperatur
10 °C

AKTIVITETER

Skal du bo flere netter  i sommer? Ta deg tid til å oppleve de fantastiske områdene rundt Farris Bad! Nydelig skjærgård, Bøkeskogen, strender og vakre turområder. En  liten sykkeltur unna er den lille sommerbyen Stavern, med caféer og små nisjebutikker.

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Flotte sykkelstier i indre havn, opp til Bøkeskogen, eller helt ut til Stavern. Du kan også få med deg piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsj i det fri. Spør oss om tips!

KAJAKK

Se vår fantastisk skjærgård fra et kajakk-perspektiv! Vi leier ut kajakker i resepsjonen til kr. 395,- for to timer. Våtkort må fremvises for tilgang til kajakkene.

Lunsj og middag

Lunsj og middag

Ute på vår strandterrasse kan du nyte blåskjell og andre herligheter til lunsj og middag.

Husk å bestille bord før du kommer!

Kyststien i vår fantastiske skjærgård

Litt over 3 mil i HELT NYDELIGE omgivelser fra Stavern til Helgeroa! Passer fint til både korte og lange turer. Få med deg en piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsjen på svabergene!

Se kart her

Solstoler på stranden

Solstoler på stranden

På stranden foran hotellet finner du solstoler og parasoller. Perfekt for late sommerdager…