FARRIS BAD SOMMER 2020

– opplev vårt sommerparadis på stranden i Larvik!

En spesiell tid for oss alle – og en unik mulighet til å utforske Norgesferie på en ny måte! Vi har satt sammen ulike pakker og tilbud med noe for enhver smak. Områdene rundt Farris Bad byr også på unike sommer-opplevelser, så mulighetene er mange hos oss. På strandterrassen fyrer vi opp grillen og gjør oss klar til late dager og lyse kvelder… Aldri har vi gledet oss mer til å få hotellet fullt av badegjester!

 

Velkommen til SOMMER på FARRIS BAD!

KAMPANJE

2 netter sommerfri

La dagene gli over i hverandre og finn roen i deg selv. Opplev skjærgården rundt hotellet eller ligg på stranden på endeløse dager… Oppholdet inkluderer sommermiddag med to retter av dagsaktuelle råvarer den ene kvelden.

BO-PERIODE: 15.06 – 31.08. 2020

BOOK FRA KR. 1.195,-/p.p/natt

Mat fra grillen

Grillen på strandterrassen vår tryller frem de lekreste sommer-rettene, basert på kortreiste råvarer.

Mat fra grillen

UTE-YOGA I SOMMER!

Så sant været spiller på lag, har vi ute-timer for inntil 15 personer på Farris Bad i sommer.

Alle tar med seg egen matte og eget utstyr (fåes også kjøpt på hotellet) Vi holder selvfølgelig god avstand til hverandre!

 

VELKOMMEN TIL YOGA-GLEDE!

 

SOMMERAKTIVITETER

Skal du bo flere netter hos oss? Ta deg tid til å oppleve de fantastiske områdene rundt Farris Bad! Nydelig skjærgård, Svenner fyr, Bøkeskogen, strender og vakre turområder. En  liten sykkeltur unna er den lille sommerbyen Stavern. Derfra kan man gå kyststien eller bli med på øyhopping i skjærgården, ombord på båten MS Viksfjord. Under har vi samlet noen av våre sommertips til deg som gjest.

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Flotte sykkelstier i indre havn, opp til Bøkeskogen, eller helt ut til Stavern. Du kan også få med deg piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsj i det fri. Spør oss om tips!

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

KAJAKK

Se vår fantastisk skjærgård fra et kajakk-perspektiv! Vi leier ut kajakker i resepsjonen til kr. 395,- for to timer. Våtkort må fremvises for tilgang til kajakkene.

Ingunns hage

– et paradis for hageelskere!

Ca. 20 min biltur fra hotellet ligger Ingunns hage. En  besøkshage for inspirasjon  +  en herlig liten butikk full av hagedekor  i drivhuset.

Ingunns hage

– et paradis for hageelskere!

Kyststien i vår fantastiske skjærgård

Litt over 3 mil i HELT NYDELIGE omgivelser fra Stavern til Helgeroa! Passer fint til både korte og lange turer. Få med deg en piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsjen på svabergene!

Se kart her