Kr. 500,-
i rabatt!

Skjærgårdsidyll

Nyt sol og varme på stranden og i spa! Start oppholdet med valgfri lunsjrett fra vår Beach Club meny og en tur på stranden. 2-retters middag er også inkludert.

Bo-periode: 10.06-14.08 (Fra-pris gjelder 1 natt pr. person i delt dobbeltrom) 

Book fra 1 860,-/pers

To netter sommerfri

Nyt stranden, spa og områdene rundt hotellet. Kanskje du vil låne en sykkel og ta en sykkeltur til Stavern?
2 NETTER SOMMERFRI INKLUDERER:
– rom/frokost alle dager
– spa-tid alle dager
– to retters middag den ene kvelden
– aktivitetstimeplan i spa
– yogatimer
– tilgang til sommeraktiviteter og turområder i nærmiljøet​

(Kan bookes fra 01.06.22-14.08.22. Fra-pris gjelder  for to netter pr. person i delt dobbeltrom)

Spar
kr. 2 000!

Fire netter sommerferie

Masse tid til gode spaopplevelser og velvære! Oppholdet inkluderer rom/frokost og spa-tid alle dager. Tilbudet gjelder for opphold på minimum 4 netter, med ankomst i perioden 01.06-10.08.

Book fra 5.380,-/pers

Nyt vår takterrasse!

– med helt fantastisk utsikt

Nyt vår takterrasse!

– med helt fantastisk utsikt

I fjerde etasje finner du vår herlige takterrasse! Spektakulær utsikt 360 grader, mot havet, stranden og byen.  Nyt forfriskende drikke fra en variert barmeny og småretter fra grillen.

Åpen alle dager fra 10:00 – 24:00
(Matservering fra 15:00 – 23:00)

Kajakk og sup-kurs

Kajakk og sup-kurs

Vil du lære deg å beherske SUP eller kajakk? På Farris Bad har vi SUP introkurs og kajakk våtkortkurs. Dette er gøy, sosialt, og med en av Norges beste instruktører blir du raskt god:-).

Aktiviteter

Skal du bo på Farris Bad flere netter  i sommer?Ta deg tid til å oppleve de fantastiske områdene rundt hotellet! Nydelig skjærgård, Bøkeskogen, strender og vakre turområder. En  liten sykkeltur unna er den lille sommerbyen Stavern, med caféer og små nisjebutikker. Vi har også utleie av sup-brett og kajakk.

Lunsj og middag

Spis måltidene ute!

Lunsj og middag

Spis måltidene ute!

Ute på vår strandterrasse kan du nyte blåskjell og andre herligheter til lunsj og middag i sommer. Husk å bestille bord før du kommer!

Solstoler på stranden

Max relax….

Solstoler på stranden

Max relax….

På stranden foran hotellet finner du solstoler og parasoller. Perfekt for late sommerdager…

UTLEIE AV SUP-BRETT!

Ta deg en tur på sup-brett rundt i indre havn når du bor hos oss! To timer sup-brett + redningsvest: kr. 300,- Bookes i resepsjonen fra 1. juli (Leies ut i samarbeid med KAJAKK&FRITID)

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Sykkeltur

Lån en sykkel av oss!

Flotte sykkelstier i indre havn, opp til Bøkeskogen, eller helt ut til Stavern. Du kan også få med deg piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsj i det fri. Spør oss om tips!

KAJAKK

Se vår fantastisk skjærgård fra et kajakk-perspektiv! Vi leier ut kajakker i resepsjonen til kr. 300,- for to timer. Våtkort må fremvises for tilgang til kajakkene.

Golf

Golf

Ta en runde eller to på golfbanen.  Nydelige Larvik golfklubb ligger ca. 1 km fra hotellet. Vi booker gjerne starttid for deg!

Kyststien i vår fantastiske skjærgård

Litt over 3 mil i HELT NYDELIGE omgivelser fra Stavern til Helgeroa! Passer fint til både korte og lange turer. Få med deg en piknikk-kurv fra hotellet og ta lunsjen på svabergene!

Se kart her