Book rom

Sov godt med Farris Bad

God søvn er essensielt for velvære. Hukommelse, læring, produktivitet, overskudd og skaperevne er også avhengig av søvn. I tillegg viser forskning at lite søvn over tid øker risikoen for at du utvikler psykiske og fysiske lidelser.

Gjennom et samarbeid med ulike fagpersoner, har vi gleden av å gi våre gjester muligheten til å få  profesjonelle råd for bedre søvn.

Du kan legge til søvnpakken vår SOV GODT (se under) til alle dine opphold hos oss! Kontakt vårt kundesenter, så hjelper de deg.

Kontakt kundesenter

Artikkel om «Sov godt» hos Farris Bad i magasinet BE GREAT HOTELS, FOOD & WINE 2021

Les hele artikkelen

Svært mange opplever  problemer med søvn i løpet av livet. For Farris Bad er søvn en viktig del av våre gjesters velvære. Tiden vi er inne i gjør kanskje at god søvn er viktigere for mange enn noen gang tidligere.

Sammen med  en søvnspesialist har vi derfor gjennomført et dedikert søvnprosjekt, for å utarbeide profesjonelle råd om god søvn til våre gjester. 

Gjennom prosjektet har vi laget 10 gode råd for deg som ønsker å få best mulig søvn mens du er gjest hos oss. Disse rådene er også fine å ta med seg hjem og praktisere i hverdagen!

 

PAKKEN «SOV GODT»

Alle våre gjester kan legge til pakken «SOV GODT» i sitt opphold, for å få alt best mulig tilrettelagt for en god natts søvn.
PAKKEN INNEHOLDER:
– «Glo to sleep» søvnmaske
– «Pluggerz» ørepropper
– Night-snack på rom
– 10 profesjonelle råd for god søvn
– Guiding om måltidsrytme og døgnrytme
– Turn-down service: Ditt rom er klargjort for natten. Gardiner er trukket for, liten night-snack og urtete-pose for søvn samt søvnprodukter er lagt frem.

695,- pr. person

Ytterligere søvntiltak på Farris Bad

For oss er det viktig at du får en god søvn, og vi har som prioritet at du skal få den beste hjelpen og guiden for et optimalt opphold her hos oss. Du skal føle deg uthvilt, frisk og sterk for en ny herlig dag;-) 

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)