Aroma Wraps-behandlinger gir deg kroppsskrubb, kroppsmaske og lett massasje. Effektive planteekstrakter virker mens pakkes du inn i varmeteppe. Her får du også en deilig hodebunnsmassasje.

Du kan velge mellom: 

BEROLIGENDE. Perfekt for deg som er tappet for energi og/eller har tørr hud.

OPPLØFTENDE. Er er for deg med tunge ben, tretthet, dårlig sirkulasjon og vannopphopninger, samt for alle med muskelspenninger.

Decléor aroma wrap rituals

Varighet: 50 min.

kr. 1.395,-

pr. person

Aroma Wraps-behandlinger gir deg kroppsskrubb, kroppsmaske og lett massasje med en aromatisk balsam for å oppnå en strålende, god og frisk hud. Effektive planteekstrakter valgt i henhold til dine behov påføres før du pakkes du inn i varmeteppe, slik at de aktive ingrediensene får maksimal virkning. Mens du er pakket inn i denne varme, trygge, boblen får du en deilig hodebunnsmassasje for å lette hodet og tankene.

Du kan velge mellom: 

BEROLIGENDE. Perfekt for deg som er tappet for energi og/eller har tørr hud. Passer for alle som ønsker en optimal spa- opplevelse. Behandlingen avsluttes med at du blir smurt inn med en næringsrik og god kroppslotion.

OPPLØFTENDE. Denne sirkulasjonsfremmende innpakningen er for deg med tunge ben, tretthet, dårlig sirkulasjon og vannopphopninger, samt for alle med muskelspenninger eller som bare trenger en energi-boost.

Effekt: Etterlater huden glødende, silkemyk og revitalisert.

Varighet: 50 min.

kr. 1.395,- pr. person