Omfangsrik anti-age-behandling med bl.a. dobbeltrens, eksfoliering, enzympeel med fruktsyrer som jevner ut hudtonen og demper pigmentering. Nyt så VOYAs signatur ansiktsmassasje med spesialserum som drenerer, strammer opp og løfter musklene for et mer ungdommelig utseende. Deretter en deilig hodebunnsmassasje mens algene utfører sin magi.

Voya deluxe anti-ageing facial

Varighet: 75 min.

kr. 1.645,-

pr. person

Dobbeltrens med VOYAs lukseriøse rensebalm, eksfoliering med bambuskorn, etterfulgt av VOYAs enzympeel med fruktsyrer som jevner ut hudtonen og demper pigmentering. Nyt så VOYAs signatur ansiktsmassasje med spesialserum som drenerer, strammer opp og løfter musklene for et mer ungdommelig utseende. En intensiv algemaske med ferske laminaria-alger som er rike på vitaminer, sporstoffer og skjønnhetsmineraler påføres deretter huden. Deretter en deilig hodebunnsmassasje mens algene utfører sin magi. Denne behandlingen forbedrer dramatisk hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer. Resultatet er en fastere og mer elastisk hud med sunn og flott glød.

Legg til en øyebehandling som reduserer hevelser og ne linjer i din ansiktsbehandling for 200,-.

Effekt: Stimulerer kollagenproduksjonen – strammer opp og mykgjør tørr og dehydrert hud, og synligheten av fine linjer og rynker reduseres.

Varighet: 75 min.

kr. 1.645,- pr. person