Book rom
Play

Aufguss

Aufguss

Aufguss er saunaritualer som gjennomføres med en guss-mester og et snev av underholdning. Is dynket i utvalgte eteriske oljer smelter, og dampen fordeles rundt i saunaen med ulike håndkleteknikker. Svette gjør at kroppen renses gjennom huden.rnrnSkiftet mellom kulde og varme er en av de eldste og enkleste terapiformer innenfor velvære.

Urterituale

I en herbal-sauna i mineralspa får alle utdelt en ansiktsmaske, og saunamester veileder igjennom ritualet. Damp fordeles i rommet med ulike håndkleteknikker, for optimal helseeffekt og velvære. rnrnRitualet avsluttes med at du skyller av maskerestene i en av dusjene ved mineralspaet.

Skrubbrituale

Skrubbrituale

I mineralspaet får alle utdelt en finkornet, duftende skrubb. En saunamester veileder gjennom ritualet, så du med god teknikk påfører og behandler kroppen fra topp til tå. Saunamesteren fordeler damp i rommet med ulike håndkleteknikker, før ritualet avsluttes med at du skyller av skrubbrestene i en av dusjene ved mineralspaet.

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)