Reserver bord med knappen til venstre.
Vi har flere ulike matkonsept på Farris Bad, og både Farris Bad-restaurant og Seaside Lounge&Foodbar.
Send ditt ønske om reservasjon via knappen til venstre.
For selskap over 10 personer ber vi deg kontakte oss per telefon (33 19 60 00) eller epost: booking@farrisbad.no

FARRIS BAD RESTAURANT:
Den sesongbaserte menyen hos Farris Bad er franskinspirert med dagsfersk sjømat fra området rundt Svenner, grønnsaker fra Vestfold og vilt fra skogene som omringer Larvik. Her tilbys signaturretter som fiskesuppe anrettet med grillet sjømat, rød og hvit fisk, og indrefilet av Hereford med sesongens råvarer. Vinkartet er mangfoldig med alt fra Cristal champagne til Chablis.

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant:
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en god start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

 

SEASIDE LOUNGE&FOODBAR:
Sen lunsj, en lett middagsrett, afterwork med gode kollegaer eller venner.  Seaside Lounge&Foodbar er vårt nyeste restaurantkonsept som tilbyr social dining. Lett og god stemning om du kommer i finvær og nyter sjøutsikt og bølgeskvulp fra strandområdet som strekker seg inn under hotellkroppen utenfor de store vinduene, eller lun, innekos på værsterke dager og kvelder for å nyte mat og prat i varmen fra den åpne peisen.

Alle dager kl. 15:00-22:00

SEASIDEmenyen onsdag – lørdag
SEASIDEmenyen søndag – tirsdag
SEASIDE cocktail-meny

 

Strandterrassen

… holder åpent gjennom hele sommeren. Her finner du også vår strandbar og kan nyte sør-Europeisk stemning med lavmælt loungemusikk, grilling eller bare et glass mens du tar inn utsikten mot Svenner fyr og Skagerakk.

 

… er mulig i flere variasjoner. Kontakt resepsjonen 33 19 60 00.

Reserver bord med knappen nederst.
Vi har flere ulike matkonsept på Farris Bad, og både Farris Bad-restaurant og Seaside Lounge&Foodbar.
Send ditt ønske om reservasjon via knappen nederst.
For selskap over 10 personer ber vi deg kontakte oss per telefon (33 19 60 00) eller epost: booking@farrisbad.no

FARRIS BAD RESTAURANT:
Den sesongbaserte menyen hos Farris Bad er franskinspirert med dagsfersk sjømat fra området rundt Svenner, grønnsaker fra Vestfold og vilt fra skogene som omringer Larvik. Her tilbys signaturretter som fiskesuppe anrettet med grillet sjømat, rød og hvit fisk, og indrefilet av Hereford med sesongens råvarer. Vinkartet er mangfoldig med alt fra Cristal champagne til Chablis.

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant:
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en god start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

 

SEASIDE LOUNGE&FOODBAR:
Sen lunsj, en lett middagsrett, afterwork med gode kollegaer eller venner.  Seaside Lounge&Foodbar er vårt nyeste restaurantkonsept som tilbyr social dining. Lett og god stemning om du kommer i finvær og nyter sjøutsikt og bølgeskvulp fra strandområdet som strekker seg inn under hotellkroppen utenfor de store vinduene, eller lun, innekos på værsterke dager og kvelder for å nyte mat og prat i varmen fra den åpne peisen.

Alle dager kl. 15:00-22:00

SEASIDEmenyen onsdag – lørdag
SEASIDEmenyen søndag – tirsdag
SEASIDE cocktail-meny

 

Strandterrassen

… holder åpent gjennom hele sommeren. Her finner du også vår strandbar og kan nyte sør-Europeisk stemning med lavmælt loungemusikk, grilling eller bare et glass mens du tar inn utsikten mot Svenner fyr og Skagerakk.

 

 

… er mulig i flere variasjoner. Har du ikke allerede booket kan du benytte BOOK BORD-knappen nederst på siden her, eller kontakte resepsjonen.