Book rom

STJERNEKIKKING

I samarbeid med «Deep Sky Exploration» får du en kveld på taket av Farris bad, med egen guide og mulighet til å oppleve det mest magiske ved universet gjennom en stjernekikkert. Vi krysser fingrene for klarvær, så opplevelsen blir komplett!

Fra kl. 19:00-21:00 alle dager i perioden 5.-11. februar. Kr. 500,– pr. person.
BOOKING: Forbeholdt hotellets boende gjester og dag-gjester. 10 plasser  pr. dag.

BOOK ROM

Hva er stjernekikking?

Først og fremst: dette er ikke noe nytt; i årtusener har mennesker sett til himmelen for veiledning og trygghet, og for å finne mening og hensikt med deres eksistens. 


«Himmelen har vært en del av menneskelig erfaring siden vi var i stand til å tenke, på en eller annen måte,» sier Dr Daniel Brown, førsteamanuensis i astronomi og vitenskapskommunikasjon ved Nottingham Trent University.
Den har blitt brukt til å konstruere tid og markere passasjen av den, mens himmelsnavigasjon – ved å bruke stjernene som referansepunkter – har hjulpet oss med å utforske jorden i over 5000 år.


Astronomi har gitt oss den forbindelsen mellom himmel og jord; en måte for oss å forstå og engasjere oss i himmelen. Konstellasjoner har også alltid spilt sin egen viktige rolle,  Så mye at steinmalerier som viser dem har blitt funnet tilbake over 40 000 år.


Ifølge en studie i Journal of Personality and Social Psychology, reduserer følelsen av ærefrykt fra stjernekikking vektleggingen av det individuelle selvet og kan fremme altruistisk atferd.


I samarbeid med Deep Sky Exploration får du en kveld på taket av Farris bad med egen guide og mulighet til å oppleve det meste magiske ved universet.

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)