Book rom

The Room yoga & pilates experience

24.-25. juni på fantastiske FARRIS BAD i Larvik! To dager med masse inspirasjon, trening, sunn mat og selvfølgelig hyggelig samvær!

Vær rask – kun 50 tilgjengelige plasser.

Norges beste instruktører

Tren med noen av Norges beste Yoga og Pilates lærere, og sett av et døgn med fokus på deg selv, kropp og sinn.

Du får også tilgang til den fantastiske spaavdelingen på FARRIS BAD, og kan kombinere herlige treningstimer med ro og velvære i spaanlegget.

Nyt egentid og gi deg selv en treningsboost før ferien starter!

Oppholdet inkluderer:

Fantastiske Yoga & Pilates timer med inspirerende lærere!

Din egen treningsmatte fra The Room!
Overnatting i dobbeltrom
3-retters middag torsdag 24.juni
Frokost og lunsj fredag 25.juni
Frukt/snacks mellom timene
Tilgang til spaavdelingen
Treningstimeplan og spatimeplan torsdag og fredag
Goodiebag med flott innhold ved adkomst.
PÅMELDINGSFRIST 01.06.21

Avbestillingsfrist: 7 dager før ankomst. Rabattert pris for medlemmer av The Room

Trygt opphold

I år har vi valgt å arrangere et noe mindre og mer eksklusivt event, med maks 50 deltagere. Dette gjøres for å være sikre på at vi kan opprettholde alle krav og regler i forhold til korona. Arrangementet har fokus på trygghet og sikkerhet for deg som deltager.

Med forbehold om endringer i smittervernanbefalinger fra myndighetene.

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen

Vibeke tok sitt første yogakurs i Stavanger i 1998 og har siden den gang hatt yoga i livet i en eller annen form. Siden 2003 har hun vært svært opptatt av Ashtanga, og har undervist i det siden 2005. Hun tok sin første Teacher Training i Iyengar Yoga med Elizabeth Connoly i 2005, og hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program 2008-2009.

Hun er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax og jobber til daglig med det.

Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz

Er låtskriver og artist fra Oslo. Hennes bakgrunn innen trening er dans og kampsport (10 år karate). Bertine har meditert fra hun var barn, en praksis som etterhvert har fått stort fokus på pust. Hun kom i kontakt med Ashtanga yoga gjennom Vedran Mihich i 2003, han ble en stor inspirasjon de første årene. Senere ble Alexander Medin på Puro Yoga hennes hovedlærer. Bertine har undervist ved våre tidligere The Room Weekends, og fått veldig god tilbakemelding på sine timer. Vi elsker Bertine!

Anne Marit Tynes

Anne Marit Tynes

Anne Marit er utdannet danser fra Bårdar Akademiet og jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog i tillegg til sin rolle som eier og daglig leder i The Room Sandvika.

Hun utdannet seg i 2005 innen Stott Pilates matte-sertifisering på Pilates Room og er også her sertifisert på Pilates Reformer instruktør. Hun har også prenatal kurs gjennom Pilates Room og Bangkok baserte Or-Yah Avni i tillegg til toning ball, stor ball, Cadillac, triade ball m.m. Hun har også trent yoga i alle år med stort utbytte i Pilates og dansen. Anne Marit tok YogaUnião sertifisering høsten 2013, og har Vinyasa Yoga Teacher Training 55 timer med Pia Maria Kozlowski fra høsten 2017 og våren 2021.

Anne Marit har undervist på våre The Room Weekends og får tilbakmeldinger på at hennes klasser er både harde og gode.

Ingvild Søreide

Ingvild Søreide

Ingvild er utdannet fullsertifisert Pilatesinstruktør i London, i regi av Pilates Foundation UK. I London trente hun yoga under bl.a Jonathan Monks.

Hun har jobbet ved The Room siden 2002 som studioleder, master instruktør og kursholder. Hun har supplert sin utdannelse med flere kurs innen Pilates og yoga; bl.a STOTT pre/post natal, The Franklin Method, NIH Fitness deltid, YogaFlow under Magnus Ringberg og Budokon Yoga under Kancho Cameron Shayne.
August 2013 ble hun godkjent 200 timer Virya lærer. Mars 2015 deltok hun på Ashtanga Mysore med John Scott,  og i 2015 og 2016 på Pranayama og Ashtanga intensive samlinger med Kia Naddermier. I Juni 2015 underviste hun ved Follo Pilates Convention. Mai 2017 og mai 2018 deltok Ingvild på 5 dagers intensive samlinger med Donna Farhi da hun besøkte Norge.

Rikke Schillinger

Rikke Schillinger

Rikke startet Pilates Room/ The Room i 2003 og har siden da jobbet som daglig leder i The Room Norge.

Hun er utdannet danser fra Ballethøgskolen, KiO, og underviser Pilates, Yoga og Bodywork klasser ( Barre og TRx)Hun underviser alle pilates apparatene og har lang erfaring både som personlig trener og gruppeinstruktør. Rikke er masterinstruktør med over 15 års erfaring og underviser våre sertifiseringer innen Pilates The Room.

Hun har selv tatt diverse utdanninger både gjennom Stort Pilates, Garuda, Theresa de`Camara Pilates Rio, Restorative /Jessica Windel, Hot Yoga i Thailand teachertraining, Hatha Yoga teachertraning Ko Phangang, Postnatal & Pregnad Yoga/Pilates by Or-Yah Avni/Bangkok og Oslo.

Velkommen til yogaglede!

24.-25 juni på FARRIS BAD

Book opphold (16 års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost -spatid ankomstdag og avreisedag -timeplan med badstuopplevelser -yogatimer -badetøy -lån av badekåpe, slippers og peshtemal (DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa (16-års aldersgrense i spa)

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers, håndkle og peshtemal.
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)