Skal du gifte deg, feire bryllupsdag eller
rett og slett markere livets gleder sammen med familie og gode venner?

Ta imot gjestene på stranden eller hold vielse på vår strandterrasse. Her har vi opplevd brudepar ankomme romantisk med hest og kjerre så vel som sjøveien til jubel fra ventende gjester og champagnesabling av vår sommellier. Rød løper og allè av fakkellykter i sanden setter en fantastisk ramme for brudeparets ankomst.

Med fantastisk festoppdekning er Kildesalen er perfekt for bryllupsmiddag, der gjestene kan hvile blikket på både brudepar og den fantastiske havutsikten som spenner fra gulv til tak.

Vår bryllupskoordinator er en unik kilde til gode ideer. Hos oss er intet ønske for lite eller for stort. Vi hjelper deg å arrangere deres drømmebryllup – alt etter din perfekte plan♥

Dagsfersk sjømat fra området rundt Svenner, grønnsaker fra Vestfold og vilt fra skogen som omringer Larvik – vi tilbyr stor variasjon i våre bryllupsmenyer. Ta en titt her. Nyt bryllupsnatten på Farris Bad, og unn dere det lille ekstra som frokost på hotellrommet, champagne og roser ved ankomst – vi spiller på lag for å overraske din kjære.

Noen ganger er kravet til diskresjon eller konsentrasjon stort

Planlegger du en sammenkomst for bedriften, venner eller familie og ønsker større grad av lukket selskap enn hva rammene i vår restaurant kan tilby.
På Farris Bad finnes flere muligheter for separate rom (Chambré separée) som kan leies til private selskaper, møter, bryllup, vinkurs m.m. Vi har solid erfaring med tilretteleggelse og gjennomføring, og stiller gjerne opp som idemakker for din anledning.

 

 

Skal du gifte deg, feire bryllupsdag eller rett og slett markere livets gleder sammen med familie og gode venner? Ta i mot gjestene på stranden eller hold vielse på vår strandterrasse. Rød løper og allè av fakkellykter i sanden setter en fantastisk ramme for brudeparets ankomst.

Festoppdekning i Kildesalen er perfekt for bryllupsmiddag, der gjestene kan hvile blikket på både brudepar og den fantastiske havutsikten som spenner fra gulv til tak.

Vi hjelper deg å arrangere deres drømmebryllup – alt etter din perfekte plan♥