Hotell

Hotell

"Room with a view"

Hotellrom og suiter

Hver romkategori er designet for å tilby avslapning og en uforglemmelig opplevelse ved kysten. Enten du vil ha utsikt mot horisonten og god plass, eller noe enklere, finner du det i vårt utvalg av rom og suiter. Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. 

 

_DSF7840
_DSF0895

Spahotell i Larvik

Med kort reisevei fra Oslo ligger Farris Bad på stranden i Larvik. Nærheten til havet og havets egne lyder gir en beroligende effekt på kropp og sinn. Hotellet har en særskilt vakker arkitektur, pakket inn i horisontutsikt og naturens skiftende sesongfarger. Med en fot på land og en i vannet er denne magiske beliggenheten verdt et besøk. 

_DSF1891-2-HDR

Konferansehotell

“Restitusjon skaper prestasjon” hevder vi i møte med våre konferansegjester. Hos oss venter både møte og velvære for hver enkelt deltaker.

Vi utgjør et fullverdig konferansesenter og kan tilby møterom med vindu fra gulv til tak og grenseløst skue ut mot Skagerak. Gode rammer for fremtidsvisjoner og høye målsettinger!

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!