Møte & Konferanse

Möte & Konferense

Spahotell i vannkanten, unik beliggenhet på stranden i Larvikog lyden av bølger, gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen.

Når detaljene teller

Møte, kurs & konferanse på Farris Bad

Velkommen til en innholdsrik møtedag i avslappende omgivelser! Vårt spahotell er den perfekte destinasjonen for møter og konferanser, og kombinerer profesjonelle fasiliteter med den behagelige velværefølelsen. 

Det er viktig for oss at konferansegjestene reiser hjem med en personlig god følelse etter oppholdet. Denne kombinasjonen av jobb og velvære fremmer produktivitet og kreativitet, og gir i tillegg deltakerne en minneverdig opplevelse.

FUJI2305
_DSF1678

Lyst og luftig

Konferanserom

Dagslys er viktig for velvære. Med store vinduer som slipper inn naturlig lys og gir utsikt over vakre omgivelser, skapes en inspirerende atmosfære for møter og konferanser. Moderne utstyr og komfortable sitteplasser sikrer en produktiv arbeidsdag.

Våre møterom og ulike oppsett passer for mindre og større grupper på opp til 250 personer.

Pausemat og lunsj serveres som buffet.

Hardhaus_1

Aktiviteter for grupper

Virkelig unike spaopplevelser, rib-tur, vinsmaking eller en runde golf? Vi hjelper deg å finne det som passer din gruppe best. 

Utforsk våre tilbud i spa og rundt på hotellet, eller la deg inspirere til en spennende utflukt til nærområdet. Vår fantastiske skjærgård gir unike muligheter, og vi har Larvik Golfklubb og vakre Bøkeskogen et "drøyt steinkast" unna hotellet.

_DSF1896-2-HDR

Kort vei fra Oslo!

Konferansehotell på Østlandet

Den korte reiseveien fra Oslo, Torp flyplass og umiddelbar nærhet til Larvik togstasjon, plasserer oss sentralt i forhold til konferanser med deltakere fra inn- og utland. Langt nok av gårde til at dine deltakere blir værende samlet, og nært nok for effektiv reisetid

RESTITUSJON SKAPER PRESTASJON, hevder vi i møte med våre konferansegjester. Vårt fokus på at hver enkelt deltaker skal ha en prsonlig opplevelse av å være hos oss er det som definerer et vellykket møte eller konferanse.

Vi utgjør et fullverdig konferansesenter og kan tilby møterom med vindu fra gulv til tak og grenseløst skue ut mot Skagerak. Gode rammer for fremtidsvisjoner og høye målsettinger!

Omgivelsene og møterommene inspirerer til god stemning og fremmer prestasjoner for små og store grupper. Beliggende i vannkanten har vi en rekke maritime aktiviteter å by på i den nærliggende skjærgården. Eksempelvis ribtur ut til vakre Svenner fyr gir et fint avbrekk i konferansen. Når dagen er over er det på tide å nullstille hodet og senke skuldrene.

Kontakt oss, så hjelper vi deg å planlegge!

Frofrisket hele dagen!

Møtemat

Kjernen i vårt matkonsept legger alt til rette for å gi deg energi og påfyll underveis. Med lokale råvarer og presise teknikker tryller kjøkkenet frem de deiligst måltider.

Fersk, nykvernet kaffe, sunne energibarer, økologisk pausemat og lyse, velutstyrte møterom gir tilsammen god arbeidslyst.

Utenfra hører du bruset fra bølgene, og du kan se langt utover horisonten.

_DSF1597

Kontakt vårt team

Eva_2

Eva Helling-Nilsen

Head of Sales
eva.helling-nilsen@farrisbad.no
+47 91 84 36 96

Siw_4

Siw Koi Knutzen

Sales Manager, bedriftsmarkedet Oslo
siw.knutzen@farrisbad.no
+47 45 21 45 41

Nina_3

Nina Anvik

Sales Manager, bedriftsmarkedet Østlandet
nina.anvik@farrisbad.no
+47 48 09 05 60

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!