_DSF1767-HDR

Om Farris Bad Spa

Over 2500 kvm velvære, med en naturlig vannkilde og ekte spatradisjoner.  

Lasse i event_2

Badstue

Den Norske saunakulturen er stor og vår arv stikker dypt, spesielt i nord. På Farris Bad viderefører vi tradisjonen og inspireres av å hente inn badstumestere fra andre land. Stadig på søken etter nye former for en god og sunn svettekultur.

Våre badstumstere er blandt de mest prisvinnende i verden, og de har stolthet i faget. Hver dag formidler de unike badstuopplevelser til gjestene våre. 

photo-1534608176107-b67f671733b3

Bassenger & Bad

SPA - Salus Per Aqua (”helse gjennom vann”) er jo selve kjernen i vår virksomhet på Farris Bad. Vann i alle former og temperaturer er helsebringende på ulike måter.

Våre bassenger og bad finner du rundt omkring i hele spa-anlegget. Ulike temperaturer og egenskaper gir de ulike kvaliteter innen velvære. 

 

Caroline i spa

Relax

SVABERGET er et av våre relaxområder ute på spaøya. Designet for å være en oase for ro og avslapning, finner du komfortable liggestoler, dempet belysning, og beroligende musikk der. På Svaberget kan du slappe av, nyte en kopp te, eller bare ta en pause og kjenne på ro.

SPA-LOUNGEN nede ved behandlingsrommene i underetasjen er også et deilig relaxområde. Eksempelvis før eller etter en behandling kan du la tankene vandre og øynene hvile mot horisonten. 

TIPS: Ta deg en matibit eller noe å drikke fra vår relax-meny i spa-loungen 

_DSF8286

Treningsrom

Hotellets treningsrom tilbyr moderne fasiliteter for gjester som ønsker å opprettholde sin treningsrutine mens de bor hos oss. Utstyrt med et utvalg av treningsapparater, som tredemøller, elliptiske maskiner, frivekter og styrkemaskiner, dekker treningsrommet ulike behov.  Et ideelt sted for å holde seg aktiv og energisk under oppholdet!

Åpent alle dager 06-23

FUJI2720
IJC09594

Kildevannsgrotten

- Bad i ekte kildevann - naturens egen “spabehandling”!

Hver dag kan du nyte ekte mineralholdig kildevann i vår kildevannsgrotte.

Farris Bad er det eneste hotellet i Norden som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Hver dag hvirvler friskt kildevann fra 55 meter dyp inn i vår kildevannsgrotte  – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise under bøkeskogen og inn til Farris Bad

Ren velvære hver eneste dag!

Badetøy

Vi anbefaler bruk av Farris Bad badetøy i vårt spa, da det tørker raskere og ekstra vannsøl på gulvene begrenses. Du kan også bruke egne, korte badeshorts uten lommer, og helst enkel bikini eller badedrakt uten ekstra tekstiler. (Kontakt oss dersom du ønsker å benytte heldekkende badetøy).

Farris Bad badetøy er til salgs for kr. 149,- ved innsjekk.

FUJI2451

Spavettregler

  • Det er 16 års aldersgrense i vårt spa. 
  • Hele spa er mobilfri sone
  • Dusj grundig uten badetøy før du går inn i spa
  • Respektér stillesoner
  • Ved booket behandling, vennligst møt opp i spa-lounge, tidligst 5 min. før timen.

 

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!