Farris Bad Spa

Badstue

I vårt velvære-team ønsker vi daglig å formidle den helsemessige fordelen ved regelmessig bruk av badstue. Varmen fra badstuen gjør at musklene slapper av, sirkulasjonen forbedres og huden renses gjennom svette. Den høye temperaturen kan også redusere stress og fremme mental avslapning - en dyp følelse av velvære. 

Etter en økt i badstuen, er det vanlig å kjøle seg ned med en kald dusj eller et dypp i et kaldt basseng, noe som stimulerer sirkulasjonen ytterligere. Regelmessig bruk av badstue kan bidra til bedre helse og økt livskvalitet.

Anemone i badstuen
IJC08949

Dampbadstue

En fuktig og varm opplevelse, som er både avslappende og helsebringende. Den høye luftfuktigheten åpner opp porene, renser huden og forbedrer luftveiene. Varme og damp lindrer muskelspenninger og fremmer dyp avslapning, noe som reduserer stress og forbedrer generell velvære. 

Våre peelingritualer i dampbadstuen er forfriskende og revitaliserende. Etterlater huden silkemyk.

Tips: Finner du ikke et passende peelingrituale på timeplanen?Kjøp Farris Bad signaturskrubb til kr. 99,- i spa-shop og bruk den selv i vår dampbadstu!

Eventsauna

Eventbadstue

En av Nord-Europas største eventsbadstuer, med plass til over 100 personer, finner du på Farris Bad.

Noen av verdens fremste internasjonale badstumestere jobber hos oss, og daglig kjøres enestående badsturitualer og aufgusser i den store saunaen. 
Ritualene er en sanselig opplevelse med både duft, lys, damp, musikk og litt show.

Aufguss_1

Badsturitualer

 

- En reise inn i avslapningens og sansenes verden!

Forbered deg mentalt, ved å la tankene roe seg og kroppen slappe av. Når du går inn i badstuen, omfavner varmen deg og spenninger i musklene løsner. Du puster dypt inn den rensende, aromatiske dampen, som åpner porene og frigjør stress. Etterpå avkjøler du kroppen forsiktig med en kald dusj eller en dukkert i havet, for å stimulere blodsirkulasjonen. Til slutt, etter å ha gjenfunnet roen, kommer følelsen av fornyet energi og velvære.

Våre badsturitualer er inkludert for boende gjester og dag-gjester. 
Vi har også private badsturitualer for våre kurs -og konferansegjester

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!