Kunsten

Ta deg små kunstpauser hos oss, for å studere bl.a. Nico Widerberg og Morten Krogvold

Folk har for travelt med for mange ting, og det er en evig skam. Et liv er en flod, som skal rinde i ro for at afsætte frugtbart slam. Der er meget for lidt af ingenting på alt for manges program.

“Lev livet langsomt”, Piet Hein

Derfor bør du nyte kunst

Farris Bad er også et levende og dynamisk galleri, og sentralt for kunst i Larvik. Utenfor heisen, i korridorene, i resepsjonen og på stranden finner du ca. 50 store og små kunstverk. 

Ta deg tid til å studere dem, vurdere dem og nyte dem. Vi kaller det små kunstpauser. 

Å oppleve kunst er også en viktig form for velvære. Gjennom såkalt nevroestetikk studeres prosesser i hjernen i respons til estetiske stimuli, for eksempel visuel kunst og musikk. Disse studiene viser en klar sammenheng mellom opplevelse av kunst og økt følelse av glede og velbehag. Derfor er kunst viktig for oss.

For små og mellomstore grupper tilbyr vi kunstomvisning med enkel servering.

FUJI2511

Poesiparken

Poesiparken er en idé fra Louis Jacoby. Et konsept hvor dikt og litterære sitater skal prege det offentlige rom i Larvik. Innbyggerne og besøkende får en ny og annerledes opplevelse. En stille røst i bybildet – en tilleggsverdi. Byen skal bruke poesien til refleksjon, til inspirasjon og til å fremme de gode følelsene.

Fremme de gode følelsene

IMG_3198

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!