Sauna_is:vann_2

Spa-aktiviteter &
Badsturitualer

Sauna, Badstue, Pirts, Pirtis, Hamam, Sweatlodge, Aufguss, Sufiti; det finnes mange navn for saunaopplevelser. Hos oss kaller vi det stort sett AUFGUSS og BADSTUOPPLEVELSER

Finish sauna_jenter

Aufguss

Hva er aufguss?

I en aufguss heller saunamesteren (badstumesteren) is dynket i eteriske oljer over de glovarme steinene i badstuen. Varmen og dampen fordeles i rommet gjennom spesielle bevegelser med et håndkle. Denne luftstrømmen gjør at temperaturen i badstuen oppleves som spesielt intens og behagelig. Hver aufguss varer i ca. 15 min., og hvert ritual har sitt unike tema eller historie, fortalt av badstumesteren. 

Dette bare må oppleves.

En reise gjennom sansene!

Badstuen

Badstuopplevelser

En felles betegnelse for aufguss, urteritualer og peelingritualer er badstuopplevelser. 

Mange av badstuaktivitetene inneholde bad i havet. Skiftet mellom det kalde og det varme er en av de eldste og enkleste terapiformer innenfor velvære.

Få med deg så mange som mulig av ritualene, for den aller beste velværeoppplevelsen i spa.

IJC08889 (1)

Urterituale

I en herbal-sauna i mineralspa får alle utdelt en ansiktsmaske, og saunamester veileder igjennom ritualet. Damp fordeles i rommet med ulike håndkleteknikker, for optimal helseeffekt og velvære.

Ritualet avsluttes med at du skyller av maskerestene i en av dusjene ved mineralspaet.

IMG_3372 2

Skrubbrituale

I mineralspaet kan du delta på peelingritualer.  Du får da utdelt en finkornet, duftende skrubb. En saunamester veileder gjennom ritualet, så du med god teknikk påfører og behandler kroppen fra topp til tå. Saunamesteren fordeler damp i rommet med ulike håndkleteknikker, før ritualet avsluttes med at du skyller av skrubbrestene i en av dusjene ved mineralspaet.

195,- pr. person - bookes i spa

Aufguss_4

Eventsauna

I november 2018 åpnet vi Nord-Europas største eventsauna.

Her har vi noen av verdens fremste internasjonale Aufgussmestere. Daglig kjøres enestående badstuopplevelser i den nye saunaen, åpent for alle boende- og dag-gjester. Ritualene er en sanselig opplevelse med både  duft, lys, damp, musikk og litt show.

IMG_3286

Aufguss NM og WM

NM i aufguss holdes svært ofte på Farris Bad. 

Vinneren går videre til verdensmesterskapet i augfuss, hvor verdens beste saunamestere konkurrerer mot hverandre. Med sine temashow kjemper de om tittelen "Aufguss-mester". Alle saunamestere bedømmes av en internasjonal jury på ulike aspekter som tema, dufter/dosering og viftemetoder. Det er to kategorier: singel og team. 

Farris Bads team er blant verdens mestvinnende innenfor aufguss, noe vi naturligvis er veldig stolte av!

 

Farris Bad

Dit du vil tilbake!

Caroline i spa

Gi et gavekort på spaopphold til en du er glad i...

Gavekort på velvære - den perfekte måten å vise at du bryr deg. Passer enhver anledning. Velg fra våre gavekortpakker eller gi bort en valgfri sum.

photo-1534608176107-b67f671733b3

Abonnér på vårt nyhetsbrev - få de aller beste kampanjene og tilbudene først!