FAQ – Farris Bad høsten 2020

 

 

INNSJEKK/UTSJEKK

Utsjekk hos oss er kl. 12.00 alle dager (kl. 10:00 for kurs- og konferansegjester), og vi kan ikke garantere innsjekk på rom før kl. 16.00. Kommer du tidligere, kan du booke tid og behandlinger i spa og benytte garderober der. Bagasje kan settes i bagasjerom. Vi serverer lunch på vår flotte terrasse, og du kan nyte stranden med fluktstoler. En tur på sykkel eller i kajakk kan også varmt anbefales:-)

ER INNGANG TIL SPA INKLUDERT I ROMPRISEN?

Inngang til Farris Bad spa er inkludert i romprisen, med unntak av visse spesialavtaler og kampanjer hvor dette er tydelig spesifisert (oftest booket gjennom www.nordicchoicehotels.no).

ER SPA ÅPENT FOR GJESTER SOM IKKE BOR PÅ HOTELLET?

Ja, fra 01.09.2020 er spa igjen åpent for dag-gjester og VRP-medlemmer. Se mer om våre dag-pakker her.

FORHÅNDSBOOKING AV SPA-TIDER OG FROKOST-TIDER

Alle gjester MÅ FORHÅNDSBOOKE spa-tider og frokost-tider. I din bestillingsbekreftelse finner du link til å bookingen av disse tidene (kontakt oss, dersom du trenger hjelp til å få det til) Forhåndsbookingen gjøres  for å unngå at for mange skal i spa eller spise samtidig, og for at innsjekk skal gå raskere;-)

 

Eventuelle spa-behandlinger kan bookes utenom spa-tiden du velger, så får du maks utbytte av din spa-tid.

ER FROKOST INKLUDERT I ROMPRISEN?

Ja, frokost er alltid inkludert i romprisen.

BARN OG ALDERSGRENSE I SPA

Barn er velkommen til oss, men i spa er det 16 års aldersgrense, uten unntak. Gi oss gjerne beskjed om dere ønsker barneseng på rommet.

HVA KOSTER ET ROM?

Romprisene varierer fra dag til dag. Du finner alltid den beste prisen på www.farrisbad.no. Sjekk vår online bestilling for oppdaterte priser.

INFO OM KORONA-SITUASJONEN

I forbindelse med koronasituasjonen er det mange som har spørsmål til oss, og vi beklager ekstra ventetid på telefon. 

For å sikre en absolutt trygghet rundt antallet gjester i spa, fordeles nå spa-tilgang i tidsbolker. Du finner mer info om dette og hvordan vi håndterer korona-situasjonen på farrisbad.no/guestinfo.

ER UTESERVERINGEN ÅPEN? KAN MAN BESTILLE BORD UTE?

Vår strandterrasse er åpen hver dag i restaurantens åpningstid (med værforbehold).

Vi tar dessverre ikke reservasjoner for Strandterrassen ute, men det er ofte ledig kapasitet. Gi beskjed til din servitør om at du ønsker å sitte ute.

HVA ER ÅPNINGSTIDENE?

Info om våre åpningstider finner du her:  farrisbad.no/apningstider/

 

ER DET PARKERING PÅ HOTELLET?

Ja, vi har 60 plasser og 2 HC-plasser i garasje til kr. 180,- per døgn. Betalingen gjøres på automat eller med Micasa app, takstgruppe 9535. Garasjen har også lademuligheter for el-bil. Det er en utendørs parkering rett over gaten til kr. 150,- per døgn. Betalingen gjøres på automat eller med Micasa app, takstgruppe 9530.

EKSTRA SENG

Alle rom har dobbeltseng. Vi har også rom med sovesofa, med plass for oppredning til 1 eller 2 personer. Pris: kr 500, – pr. natt inkl. frokost

HAR DERE FAMILIEROM (4-6 personer)?

Vi har rom med sovesofa. Disse rommene har plass til 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Vi kan også tilby to sammenhengende rom, eller en suite med to rom der det er sovesofa i stuen.

HAR DERE TWIN-SENGER?

Nei. Alle rommene har en king size dobbeltseng.

HVORDAN KAN JEG BRUKE GAVEKORTET MITT?

Du kan bruke våre digitale Farris Bad gavekort til alt;  mat, drikke, behandling og som betaling for rommet.

KAN JEG UTVIDE VARIGHETEN PÅ MITT GAVEKORT?

Nei. Gavekortene våre er gyldige i 2 år fra kjøpsdatoen.

KAN JEG ANKOMME MED BÅT?

Ja det er mulig, men hotellet har ikke egen gjestehavn. Ta kontakt så guider vi deg til gjestehavnen som ligger ca. 50 meter fra hotellet.

FLYPLASS

Avstand fra Oslo Torp flyplass er 22,7 km. Det er ca 20 min med taxi eller tog.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen er avstanden 184,2 km. Tog tar ca 2 timer og 25 minutter og bil ca 2 timer og 15 minutter.

HAR HOTELLET AVTALE OM SKYSS FRA TORP FLYPLASS?

Nei. Men taxi finnes tilgjengelig på flyplassen og koster fra kr 450,- til ca kr 700,- Det finnes også tog fra flyplassen. Det er ca 5-10 min gange fra togstasjonen i Larvik til hotellet.