Book rom

Praktisk før ankomst

Nyttig informasjon om det du trenger å vite før du besøker oss!

VIKTIG INFORMASJON FØR ANKOMST

Hos oss er innsjekk kl.16.00 og utsjekk kl.12.00 (utsjekk kl. 10:00 for våre kurs- og konferansegjester).

 

BOOK DIN SPA-TID OG FROKOST-TID

De fleste av våre opphold gir fri adgang til Farris Bad Spa. Vi har også  yogatimer og badstueritualer du fritt kan delta på.

 

For å gi våre gjester den aller beste opplevelsen i spa har vi slot-tider fordelt på hele åpningstiden. Vi kaller det spa-tid. Book tidlig for best utvalg av tider!  Vi sender deg også en påminnelse på e-post når det nærmer seg ankomst, med lenke til booking av spa-tid på ankomstdag og avreisedag, samt ønsket frokost-tid.

 

Det er også mange deilige måter å oppgradere ditt Farris Bad-opphold på. Vi anbefaler oppgradering av romkategori, forfriskninger på rom ved ankomst eller bord til lunsj.  Kontakt oss gjerne for mer info!

 

PARKERING

Vi har 60 p-plasser  i garasje til 295,- per døgn. 50,- pr. påbegynte time. Parkeringen vår driftes av OnePark/EasyPark. 

Benytt EasyPark kode 3755 (ved bruk av EasyPark påløper 15% provisjon). Når du legger inn koden, kobles registreringsnummer på bilen mot kamera i garasjen, og betalingen går automatisk. Du kan også  gå inn på  www.autopay.io innen 48 timer etter avreise og betale der – da påløper ingen provisjon. Om du ikke betaler som nevnt over, vil registrert eier av bilen motta faktura for parkering  i posten.
Plasser med lader til elbil fordeles etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet:-)
—————————

Det er også en utendørs parkering rett over gaten til 260,- per døgn. Eller 35,- pr. påbegynte time alle dager kl. 00-24. Benytt EasyPark kode 8498.

—————————

Parkering rett utenfor hovedinngangen: Mot avgift alle dager kl. 00-24. Kr. 60,- pr. påbegynte time (gjelder også HC-plasser).

 

OM FARRIS BAD SPA

I hele vår spa-avdeling er det 16-års aldersgrense.

Hotellets boende gjester tar en grundig kroppsvask og tar på badetøy  på rommet før besøk i spaavdelingen. Badekåpe og slippers ligger på rommet. Håndkle plukker du opp i resepsjonsområdet. Badetøy (som er inkludert i ditt opphold) får du ved innsjekk.

 

Orientér deg om hvilke retningslinjer som finnes i spaets ulike soner. Sitt alltid på et håndkle i badstuer, hvilesenger og på benker. Oppretthold god håndhygiene.

Mobiltelefon er ikke tillatt å ta med inn i spa.

På Farris Bad brukes fortrinnsvis hotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert.  Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes.

 

Spabehandlinger kan bookes direkte via farrisbad.no, og du finner informasjon om alle behandlinger samt mer utfyllende informasjon om spa og vår spa-etikette her.

Farris Bad er et dyrevennlig, røykfritt og kontantfritt hotell.

Vi er tilrettelagt for ulike typer handicap, blant annet med rullestoltilpassede rom og egne alarmer for døve i tilfellet en evakueringssituasjon.

Har du et handicap, kontakt oss på farrisbad@farrisbad.no eller telefon 33 19 60 00, slik at vi på best mulig måte kan tilrettelegge for deg på forhånd.

Røyking på rom vil bli belastet med 2.000,-. Forbudet gjelder også på balkongene.

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)