Praktisk før ankomst

Nyttig informasjon om det du trenger å vite før du besøker oss!

Farris Bad er et dyrevennlig, røykfritt og kontantfritt hotell.

Vi er tilrettelagt for ulike typer handicap, blant annet med rullestoltilpassede rom og egne alarmer for døve i tilfellet en evakueringssituasjon.

Har du et handicap, kontakt oss på farrisbad@farrisbad.no eller telefon 33 19 60 00, slik at vi på best mulig måte kan tilrettelegge for deg på forhånd.

Røyking på rom vil bli belastet med kr. 2.000,-. Forbudet gjelder også på balkongene.

INNSJEKK | UTSJEKK | PARKERING | etc.

Hos oss er innsjekk kl.16.00 og utsjekk kl.12.00 (utsjekk kl. 10:00 for våre kurs- og konferansegjester).

Som vår gjest har du fri adgang til vårt spa-område med badebasseng, mineral-spa, jacuzzi og spa-øya i perioden du er innsjekket som boende gjest.

Tidlig innsjekk og sen utsjekk bestilles helst på forhånd. Ved kapasitet er det imidlertid mulig å oppgradere til tidlig innsjekk kl. 14:00 ved ankomst og sen utsjekk kl. 14:00 avreisedagen. Hver for et tillegg på kr. 350,- pr. rom. Fri adgang til spa gjelder da i den utvidede perioden du er sjekket inn.

Det er også mulig å kjøpe tilgang til spa før innsjekkstidspunkt og etter utsjekkstidspunkt for kr. 195,- pr. person.

«Spa+Lunsj» til kr. 395,- pr. person inkluderer lunchbuffet og tilgang til spa før innsjekk.

Søndager er det mulig å utvide oppholdstiden (og tilgang til spa) med 4 timer til sen utsjekk kl. 16:00. Inkludert lunchbuffet tilbyr vi denne oppgraderingen for kr. 395,- pr person.

Har du bestilt behandling som ligger før innsjekk eller etter utsjekk, har du tilgang til spa fra og med, eller til og med, behandlingstidspunktet.

Det er også mange andre deilige måter å oppgradere ditt Farris Bad-opphold på. Kontakt oss for mer info!

 

PARKERING

Parkeringsplass rett over gaten for hotellet koster kr. 150,-/døgn. Vi har også parkering innendørs i hotellkjelleren til kr. 180,-/døgn. I hotellkjelleren finnes parkering med lademulighet for el-biler.

 

 

OM SPA

Som vår boende gjest har du fri tilgang til vårt 2500m2 spaområde med badebasseng, mineralspa, jacuzzi og spaøya. Vi har også flere treningstimer og badsturitualer du fritt kan delta på.

 

I hele vår spa-avdeling er det 16-års aldersgrense. Vårt vertskap sikrer at man får slappe av og nyte stillheten i spa.

Hotellets boende gjester kler seg om på rommet før besøk i spaavdelingen. Badekåpe ligger på rommet og slippers finnes i resepsjonen. Du får utlevert 1 håndkle og 1 peshtemal i spa-resepsjonen, på vei inn til garderoben. Garderobeskapene er forbeholdt våre dag-gjester, så legg igjen alle personlige eiendeler på rommet. Mobiltelefon er ikke tillatt å ta med inn i spa.

På Farris Bad brukes fortrinnsvis hotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert. For dag-gjester er prisen kr. 150,-. Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes.

Ønsker du inngang til vårt eksklusive hvilerom, Svaberget, kan du oppgradere for kun kr. 95,- pr. person. Bor du på en av våre suiter er dette inkludert. Armbånd for tilgang til Svaberget får du i resepsjonen.

Spabehandlinger kan bookes direkte via web-sidene, og du finner informasjon om alle behandlinger samt mer utfyllende informasjon om spa og vår spa-etikette her.