Praktisk før ankomst

Nyttig informasjon om det du trenger å vite før du besøker oss!

VIKTIG INFORMASJON FØR ANKOMST

Hos oss er innsjekk kl.16.00 og utsjekk kl.12.00 (utsjekk kl. 10:00 for våre kurs- og konferansegjester).

 

BOOK DIN SPA-TID OG FROKOST-TID

De fleste av våre opphold gir fri adgang til Farris Bad Spa. Vi har også  yogatimer og badstueritualer du fritt kan delta på.

 

Grunnet restriksjoner i forhold til antall gjester som kan være i spa samtidig, har vi slot-tider fordelt på hele åpningstiden. Vi kaller det spa-tid. Etter du har booket ditt opphold, får du en e-post fra oss med lenke til booking av spa-tid på ankomstdag og avreisedag. På samme måte må du også booke inn ønsket frokost-tid.

 

Det er også mange deilige måter å oppgradere ditt Farris Bad-opphold på. Vi anbefaler oppgradering av romkategori, forfriskninger på rom ved ankomst eller bord til lunsj.  Kontakt oss gjerne for mer info!

 

PARKERING

Parkeringsplass rett over gaten for hotellet koster kr. 150,-/døgn. Vi har også parkering innendørs i hotellkjelleren til kr. 225,-/døgn. I hotellkjelleren finnes også  parkering med lademulighet for el-biler.

 

 

OM FARRIS BAD SPA

I hele vår spa-avdeling er det 16-års aldersgrense.

Hotellets boende gjester tar en grundig kroppsvask og tar på badetøy  på rommet før besøk i spaavdelingen. Badekåpe ligger på rommet. Håndkle, slippers og peshtemal plukker du opp i resepsjonsområdet. Badetøy (som er inkludert i ditt opphold) får du ved innsjekk.

 

Tiden vi er inne i stiller strengere krav til hygiene og avstand mellom hotellets gjester. Orientér deg derfor om hvilke retningslinjer som finnes i spaets ulike soner. Sitt alltid på et håndkle eller peshtemal i badstuer, hvilesenger og på benker. Hjelp hverandre med å holde god avstand, slik at 1-meters regelen opprettholdes.

Mobiltelefon er ikke tillatt å ta med inn i spa.

På Farris Bad brukes fortrinnsvis hotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert.  Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes.

 

Spabehandlinger kan bookes direkte via farrisbad.no, og du finner informasjon om alle behandlinger samt mer utfyllende informasjon om spa og vår spa-etikette her.

Farris Bad er et dyrevennlig, røykfritt og kontantfritt hotell.

Vi er tilrettelagt for ulike typer handicap, blant annet med rullestoltilpassede rom og egne alarmer for døve i tilfellet en evakueringssituasjon.

Har du et handicap, kontakt oss på farrisbad@farrisbad.no eller telefon 33 19 60 00, slik at vi på best mulig måte kan tilrettelegge for deg på forhånd.

Røyking på rom vil bli belastet med kr. 2.000,-. Forbudet gjelder også på balkongene.