Alt du trenger å vite før oppholdet på FARRIS BAD;-)

 

  • Sjekk om oppholdet ditt inneholder  spa-tid. (Følgende opphold inkluderer ikke spa-tid: “Unlimited Nights” og “My Summer Treat”. Begge booket gjennom www.nordicchoicehotels.no)

 

  • Book spa-tid og frokost-tid gjennom lenke du har fått i bekreftelsesbrev på e-post fra Farris Bad.

 

  • TIPS: Nyttig informasjon i forbindelse med ditt opphold finner du i e-postene vi sender deg i forkant av oppholdet. Les de!

FORHÅNDSBOOKING AV SPA-TID

For en trygg og god spa-opplevelse, må alle gjester nå forhåndsbooke tid i vårt spaområde.

Hver gjest får 1 spa-tid på ankomstdagen og 1 spa-tid på avreisedagen (flere tider dersom du bor flere netter). Følg med på informasjon om dette gitt på e-post i forbindelse med bookingbekreftelse.

Frokost-tid må også forhåndsbookes.

!VIKTIG INFO FØR DU GÅR I SPA!

  • Dusj grundig PÅ EGET ROM før du går i spa (garderober er kun til gjennomgang).
  • Badekåpe finner du på rommet, badetøy og slippers tar du med fra resepsjonen ved innsjekk. Vi anbefaler bruk av Farris Bad badetøy, som er inkludert i oppholdet ditt.
  • Håndkle og peshtemal hentes i hylle/tralle på vei inn i spa.
  • Hold avstand til andre og følg anbefalinger for antall personer tillatt i de ulike sonene:-)

TRYGG MAT

God nok avstand og begrensning på antall gjester i samme rom, sørger for en avslappet opplevelse i restauranten. Menyene leser du på mobilen, eller i engangs papirform i restauranten. (Mot et servicetillegg på kr. 95,-kan også alle måltider nytes på rom, med lik meny som i restauranten. Roomservice er tilgjengelig fra 08:00 – 22:00)

Våre kokker og servitører følger alle retningslinjer i forhold til smittevern.Vi yter litt ekstra service ved bordene og guider deg gjennom våre meny-alternativer.

Spør oss gjerne om det er noe du lurer på eller ønsker!

Trygge rom

Alle våre rom er ryddet og rengjort i henhold til gjeldene regler for smittevern. Vi rengjør med miljøvennlig og desinfiserende ozon-vann, og du kan føle deg trygg på at ditt rom er smittefritt! Alt av sengetøy og håndklær byttes mellom hver gjest – selv om det ikke har vært i bruk.

(Skulle en av våre gjester teste positivt for Covid-19, følger vi nasjonale myndigheters retningslinjer for hvordan rom og andre overflater på hotellet skal rengjøres.)  

Trygt møte

En inspirerende møtedag i avslappende omgivelser! Møterommene våre er naturligvis rigget opp etter gjeldende anbefalinger, med 1 meters avstand mellom hver deltaker. Vi rengjør alle overflater med miljøvennlig og desinfiserende ozon-vann, og bytter ut alt av kopper og glass mellom hvert møte – også det som ikke har vært i bruk.

Våre konferanse-verter informerer og guider så godt de kan underveis, så det blir en trygg og god møteopplevelse for alle! Vi skreddersyr løsninger etter individuelle behov for gruppen og tilpasser ønsker om servering.

AKTIVITETER

– tips til utflukter fra hotellet

Vårt fantastiske nærområde er fult av utendørsaktiviteter. Se tips til utflukter på vår sommerside

AKTIVITETER

– tips til utflukter fra hotellet

Roomservice og in-room shop

Alle måltider kan nå nytes på rommet, mot et servicetillegg på kr. 95,-

Ring 6067 på rom-telefonen for roomservice.
FROKOST: fra kl. 08:00 – 11:00
LUNSJ: fra kl.12:00-22:00
MIDDAG: fra kl. 18:00-22:00.
(fra 22:00-24:00 kan du bestille tapastallerken til kr. 295,-)

Håndvask og avstand

Det aller viktigste vi alle gjør er å opprettholde gode rutiner for HÅNDVASK. Rundt omkring på hotellet finnes stasjoner for håndsprit, og vi oppfordrer alle til å bruke disse ofte!

Vi må også hjelpe hverandre til å holde GOD AVSTAND!

Minimum 1 meter avstand fra personer som ikke befinner seg i samme husstand, er påkrevd overalt på hotellet.

Ute-yoga

Så sant været spiller på lag  har vi ute-yoga for inntil 10 personer på Farris Bad i sommer.

Alle tar med seg egen matte og eget utstyr (fåes også kjøpt på hotellet) Vi holder selvfølgelig god avstand til hverandre!

VELKOMMEN TIL YOGA-GLEDE!

Farris Bad Covid-19 tiltak.

Sikkerhet for våre gjester og ansatte er første prioritet i tiden vi er inne i. Vi har gjennomført nødvendige smitteverntiltak på hele hotellet, for å sikre en trygg opplevelse hos oss! God personlig hygiene og å holde avstand til hverandre er de viktigste tiltakene vi må gjennomføre sammen.

Vi gleder oss til å se deg!