Alt du trenger å vite før oppholdet på FARRIS BAD;-)

 

  • Book spa-tid og frokost-tid gjennom lenke du har fått i bekreftelsesbrev på e-post fra Farris Bad.

 

  • TIPS: Nyttig informasjon i forbindelse med ditt opphold finner du i e-postene vi sender deg i forkant av oppholdet. Les de!

FORHÅNDSBOOKING AV SPA-TID

For en trygg og god spa-opplevelse, må alle gjester nå forhåndsbooke tid i vårt spaområde.

Hver gjest får 1 spa-tid på ankomstdagen og 1 spa-tid på avreisedagen (flere tider dersom du bor flere netter). Følg med på informasjon om dette gitt på e-post i forbindelse med bookingbekreftelse.

Frokost-tid må også forhåndsbookes.

!VIKTIG INFO FØR DU GÅR I SPA!

  • Dusj grundig PÅ EGET ROM før du går i spa.
  • Badekåpe finner du på rommet, badetøy og slippers tar du med fra resepsjonen ved innsjekk. Vi anbefaler bruk av Farris Bad badetøy, som er inkludert i oppholdet ditt.
  • Håndkle og peshtemal hentes i hylle/tralle på vei inn i spa.
  • Hold avstand til andre og følg anbefalinger for antall personer tillatt i de ulike sonene:-)

 

Trygt møte

En inspirerende møtedag i avslappende omgivelser! Møterommene våre er naturligvis rigget opp etter gjeldende anbefalinger, med 1 meters avstand mellom hver deltaker. Vi rengjør alle overflater med miljøvennlig og desinfiserende ozon-vann, og bytter ut alt av kopper og glass mellom hvert møte – også det som ikke har vært i bruk.

Våre konferanseverter informerer og guider så godt de kan underveis, så det blir en trygg og god møteopplevelse for alle! Vi skreddersyr løsninger etter individuelle behov for gruppen og tilpasser ønsker om servering.

BADSTURITUALER OG YOGA

BADSTURITUALER OG YOGA

Gå ikke glipp av å delta på et badsturituale når du bor hos oss! En badstuemester guider deg til å få maks utbytte av ditt besøk i spa.

Våre yogatimer er også absolutt å anbefale:-)

TRYGG MAT

God nok avstand mellom gjestene sørger for en avslappet opplevelse i restauranten. Menyene leser du på mobilen. (Mot et servicetillegg på kr. 95,-kan også alle måltider nytes på rom fra kl. 08:00 – 22:00)

Våre kokker og servitører følger alle retningslinjer i forhold til smittevern. Vi guider deg gjennom våre meny-alternativer. Spør oss gjerne om du lurer på noe!

Trygge rom

Alle våre rom er ryddet og rengjort i henhold til gjeldene regler for smittevern. Vi rengjør med miljøvennlig og desinfiserende ozon-vann, og du kan føle deg trygg på at ditt rom er smittefritt! Alt av sengetøy og håndklær byttes mellom hver gjest – selv om det ikke har vært i bruk.

(Skulle en av våre gjester teste positivt for Covid-19, følger vi nasjonale myndigheters retningslinjer for hvordan rom og andre overflater på hotellet skal rengjøres.)  

Roomservice

Alle måltider kan nytes på rommet, mot et servicetillegg på kr. 95,-

Roomservice er tilgjengelig fra kl. 12:00-22:00 og bestilles via ORDR (se knapp under).

(fra 22:00-24:00 kan du bestille tapastallerken til kr. 295,-)

Håndvask og avstand

Det aller viktigste vi alle gjør er å opprettholde gode rutiner for HÅNDVASK. Rundt omkring på hotellet finnes stasjoner for håndsprit, og vi oppfordrer alle til å bruke disse ofte!

Vi må også hjelpe hverandre til å holde GOD AVSTAND!

Minimum 1 meter avstand fra personer som ikke befinner seg i samme husstand, er påkrevd overalt på hotellet.

Farris Bad Covid-19 tiltak.

Sikkerhet for våre gjester og ansatte er første prioritet. Vi oppfordrer deg som gjest  til å følge  reiseanbefalingene som gjelder din kommune, dersom du planlegger å  besøke oss.  Vi har gjennomført nødvendige smitteverntiltak på hele hotellet, for å sikre en trygg opplevelse hos oss! God personlig hygiene og å holde avstand til hverandre er de viktigste tiltakene vi må gjennomføre sammen.

Vi gleder oss til å se deg!