Hotellrom og suiter

Enten du vil ha utsikt mot horisonten og god plass, eller noe enklere finner du  det i vårt utvalg av rom og suiter. Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Se detaljer i kategoriene nedenfor.

 

Inngang til spa, treningsrom, saunaritualer og yogatimer er inkludert i prisen for boende gjester.

Superior

Alle våre Superior-rom har utsikt mot stranden, balkong og badekar. Superior-rom er utstyrt med kaffemaskin og vannkoker til te.

Deluxe

Våre Deluxe-rom har balkong med fantastisk havutsikt mot Stavern og Svenner fyr. Dette er den desidert flotteste utsikten fra hotellet. Rommene er romslige og delikat innredet med blant annet deilig badekar.

Standard

Våre standardrom kommer i tre kategorier: Med balkong, standard pluss eller standard dobbeltrom. Velg det som passer deg best.

Juniorsuite

Våre 5 juniorsuiter er designet for å gi deg den beste overnattings-opplevelsen. Det er mulighet for tilknytningsrom (Deluxe-rom) mot et tillegg i prisen. Juniorsuitene har nydelig utsikt mot havet, Stavern og Svenner fyr

Suiter

Gjør opplevelsen komplett med et opphold i en av våre tre suiter. Bor du i et suite, er også frokost på rom og inngang til vår eksklusive spa-lounge Svaberget inkludert.

What kind of giftcard?

Digital Analog