Hotellrom og suiter

Enten du vil ha utsikt mot horisonten og god plass, eller noe enklere finner du  det i vårt utvalg av rom og suiter. Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Se detaljer i kategoriene nedenfor.

 

Inngang til spa, yogatimer, saunaritualer  og treningsrom er inkludert i prisen for boende gjester.

Ocean Superior

Alle våre Ocean Superior-rom har nydelig utsikt mot stranden ved hotellet. Rommene er romslige med balkong og badekar. På balkongen er det deilig ettermiddagssol.

Ocean Deluxe

Våre Ocean Deluxe-rom har balkong med fantastisk havutsikt mot Stavern og Svenner fyr. Dette er den desidert flotteste utsikten fra hotellet. Rommene er romslige og delikat innredet med blant annet deilig badekar.

Standard

Våre standardrom kommer i ulike kategorier: Med balkong, med sovesofa eller med ekstra plass. Velg det som passer deg best.

Juniorsuite

Våre 3 juniorsuiter er designet for å gi deg en oppgradert comfort. God plass, utsikt mot stranden og ettermiddagssol på balkongen gjør disse rommene til en deilig opplevelse!

Suiter

Gjør opplevelsen komplett med et opphold i en av våre tre suiter. Bor du i et suite, er også frokost på rom og inngang til vår eksklusive spa-lounge Svaberget inkludert.

Unik beliggenhet

 

Beliggende på stranden i Larvik, en kort tur fra Oslo, tilbyr våre hotellrom og suiter utsikt mot Skagerak.

Enten du vil hvile blikket mot horisonten og ha god plass, eller noe litt enklere, finner du det i vårt utvalg av hotellrom og suiter.

Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Likt som på hotellet forøvrig, har også våre hotellrom preg av det naturlige og ekte. På flere av hotellrommene kan du finne igjen nasjonalbergarten Larvikitt, som utvinnes i steinbruddet i vårt umiddelbare nærområde. Nærmest som en kameleon skifter Larvikittsteinen utseende. Hos oss finner du den røff og upolert, glatt og elegant. Du vil også kunne  oppleve det utrolige glitrespillet som oppstår når Larvikitt leker i vann, for eksempel på suitene Fritzøe og Larvikitt. Er du på forretningsreise og trenger arbeidsbord på hotelrommet, kan vi tilby dette. Wifi har du gratis tilgang til på alle hotellrom og i alle fellesområder.

Venninner på jentetur kan velge seg hotellrom med ekstra sovesofa, så gjengen kan holde sammen og fnise og skravle til langt på natt. Flere hotellrom har en fantastisk beliggenhet i front av hotellet. Den luftige plasseringen gir deg ekstra god mulighet til å sove godt og våkne opp til lyden av bølgeskvulp. Hotellrommene har en unik utsikt mot havet og Svenner fyr – en følelse av å kunne se til verdens ende, kun halvannen time fra Oslo. Følelsen som gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen.

Et fristed for kvalitetstid!