Hotellrom og suiter

Enten du vil ha utsikt mot horisonten og god plass, eller noe enklere finner du  det i vårt utvalg av rom og suiter. Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Se detaljer i kategoriene nedenfor.

 

Inngang til spa, yogatimer, saunaritualer  og treningsrom er inkludert i prisen for boende gjester.

Standard

Våre standardrom kommer i ulike katgorier; med balkong, men sovesofa eller med ekstra plass. Velg det som passer deg best!

BOOK NÅ Se alternativer

Ocean Superior

Ocean Superior-rom har badekar, balkong og flott strandutsikt. Perfekt sted til å nyte ettermiddagssolen!

 

Book nå

Ocean Deluxe

Ocean Deluxe-rom har badekar og balkong med panorama havutsikt – den beste utsikten fra hotellet!  

 

BOOK Nå

Ocean Premium

Ocean Premium-rom har en unik utsikt, rett ut mot havet. Rommene har  stor balkong og badekar

Disse rommene kan bli knyttet sammen med Laagen-suiten eller Bølgen-suiten.

Book nå

Juniorsuite

Juniorsuitene (42 m2) har fantastisk utsikt mot stranden med deilig privat balkong og ettermiddagssol. Adskilt soverom og oppholdsrom gir en romslig følelse.

Book NÅ

Bølgensuiten/Laagensuiten

Bølgensuiten og Laagensuiten er  små suiter (43m2)  med stort badekar og balkong med fantastisk utsikt mot havet. Separat stue og to toaletter.

Book nå

Suiter

Gjør opplevelsen komplett med et opphold i en av våre tre toppsuiter. Alle har stort bad med badekar og balkong med panoramautsikt ut mot havet.

BOOK NÅ Se SUITENE

Unik beliggenhet

 

Beliggende på stranden i Larvik, en kort tur fra Oslo, tilbyr våre hotellrom og suiter utsikt mot Skagerak.

Enten du vil hvile blikket mot horisonten og ha god plass, eller noe litt enklere, finner du det i vårt utvalg av hotellrom og suiter.

Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Likt som på hotellet forøvrig, har også våre hotellrom preg av det naturlige og ekte. På flere av hotellrommene kan du finne igjen nasjonalbergarten Larvikitt, som utvinnes i steinbruddet i vårt umiddelbare nærområde. Nærmest som en kameleon skifter Larvikittsteinen utseende. Hos oss finner du den røff og upolert, glatt og elegant. Du vil også kunne  oppleve det utrolige glitrespillet som oppstår når Larvikitt leker i vann, for eksempel på suitene Fritzøe og Larvikitt. Er du på forretningsreise og trenger arbeidsbord på hotelrommet, kan vi tilby dette. Wifi har du gratis tilgang til på alle hotellrom og i alle fellesområder.

Venninner på jentetur kan velge seg hotellrom med ekstra sovesofa, så gjengen kan holde sammen og fnise og skravle til langt på natt. Flere hotellrom har en fantastisk beliggenhet i front av hotellet. Den luftige plasseringen gir deg ekstra god mulighet til å sove godt og våkne opp til lyden av bølgeskvulp. Hotellrommene har en unik utsikt mot havet og Svenner fyr – en følelse av å kunne se til verdens ende, kun halvannen time fra Oslo. Følelsen som gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen.

Et fristed for kvalitetstid!

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)