Dagpakker

Mandag til torsdag kan du besøke spa som dag-gjest. Nyt dagen og plei deg selv, i en verden av velvære i spa og med nydelig mat i vår restaurant.

NB: ALLE SPA-BESØK MÅ FORHÅNDSBOOKES!

Gå ikke glipp av våre saunaritualer!

Få det beste ut av ditt spaopphold med å delta på en guidet saunaopplevelse! Nyt varmen og avslutt gjerne  med et bad i havet! Skiftet mellom det kalde og det varme kan ha svært god helsebringende effekt.

Se TIMEPLAN

!VIKTIG INFORMASJON!

Tid i vårt spaområde må nå forhåndsbookes av alle gjester.

Anbefalinger fra helsemyndighetene begrenser antall personer som kan være i spa samtidig. For å gi alle gjester spa-tid, har vi derfor delt åpningstiden inn i ulike tidsbolker. Som gjest får du tilgang til 1 spa-tid på ankomstdagen og 1 spa-tid på avreisedagen. Bor du hos oss over flere netter har du selvfølgelig en tid på formiddagen og en tid på ettermiddagen.  (Vi gir også ut ekstra spa-tid ved kapasitet).

Eventuelle spabehandlinger kan bookes utenom spa-tiden du velger, så du får maks utbytte av din tid i spa.

Spa-tidene bookes gjennom lenker du får i kommunikasjon med oss på e-post før ditt opphold.

Følg med på informasjon gitt i disse e-postene!

 

 

 

 

Behandlinger

Vi tilbyr over 50 ulike behandlinger med stor variasjon i innhold, varighet og effekt.

DIT DU VIL TILBAKE!

“For meg er Farris Bad noe helt spesielt. Jeg får en helt egen ro der og ønsker meg alltid bare tilbake”.

Halvor Bakke
TV-personlighet og spaentusiast

Saunaritualer

Saunaritualer

Farris Bad fremmer helseeffekten av å være i sauna. Badstuemestere fra hele verden sikrer en god badstueopplevelse hos oss

Spashop

Vår spashop hjelper deg med valg av produkter til hud- og kroppspleie. Åpningstidene er  hver dag fra kl. 08:00-20:00 og vi fører merker som bl.a. Babor, Elemis, Voya og Elixir

Nordens vakreste spa

Farris Bad har Nordens største, vakreste og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad.

Priser & åpnings-
tider

Verdt å vite i spa

VRP medlem-
skap

Timeplan

Se oppdatert timeplan for våre saunaritualer og yoga.

INKLUDERT I PRISEN FOR BOENDE GJESTER:

Inngang til spa, yoga, saunaritualer og treningsrom.

Nordens vakreste spa-bad Farris Bad har den største og

mest innholdsrike spa-avdelingen på over 2500 kvm.

 

Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa-bad på en ekte, mineralholdig kilde. Her kan du opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad, spa-badet halvannen time fra Oslo. 100 000 år med istid dannet morenen som Larvik og Norges største bøkeskog hviler på. For 10 000 år siden trakk isen tilbake, og vannet sildret gjennom steinmassene og samlet seg i en renset, næringsrik kilde. I 1843 etablerte Karen Linaae det første spa-badet på denne kilden, og i 1880 grunnla Dr. Ingebrigt Holm et nytt spa-bad. Hit kom Ibsen, Bjørnson, Lagerlöf og Hamsun. Her bodde de, badet, spiste og danset. Snart var det boblende, helsemessige vannet fra Larvik kjent over hele Europa.

I tillegg til det historiske er Farris Bad et fremoverlent og innovasjonssterkt spa-bad. Her, i bøkebyen Larvik, finnes Nord-Europas største eventbadstu – den største teaterbadstuen nord for Berlin. Spaavdelingen kan også by på eksklusive hvilelounger. Eksempelvis i Svaberget kan du lytte til havet og hvile øynene på horisonten. Deilig avslapning i behagelige hengestoler.

Tilgang til spa-badet er inkludert for alle boende gjester. Spa-avdelingen ligger i umiddelbar nærhet til behandlingsrommene, hvor det tilbys over 50 ulike behandlinger med stor variasjon i innhold, varighet og effekt.

Kom til oss og opplev ekte spa-glede!