Book rom

WE CARE

Vi har en tradisjon og en kultur for å gjøre mer enn det som forventes av oss – for våre gjester, medarbeidere, samfunnet og miljøet. Vi kaller det arbeidet for WeCare.

INKLUDERENDE ARBEIDSLIV:
Farris Bad utgjøres av en sammensatt, entusiastisk og mangfoldig gruppe mennesker. Vi har et nært, dynamisk og gjensidig givende samarbeid om arbeidstiltak med blant annet Fønix, AOK, iFokus og iVekst. Vi har sterk tro på livsglede gjennom et meningsfylt arbeid. Vi har flere års god erfaring med samarbeidet med ovennevnte, og vi deler deres tro på hvordan deltakelse i arbeidslivet vil styrke de ressursene som finnes i hvert enkelt menneske. Alle fortjener en sjanse (og noen trenger flere) i arbeidslivet, og pr. 2019 har omkring 25 av oss jobb her med opprinnelse i arbeidstiltak for tilbakekomst i arbeidslivet.

 

TOO-GOOD-TO-GO:
I sentral regi har Farris Bad en svært bevisst holdning til matsvinn. I tillegg har hotellet lokalt valgt å koble seg på Too-good-to-go-APPen, som tilbyr overskuddsmat i lokalområdet. En vinn-vinn-løsning der hotellet reduserer matsvinnet ytterligere, og de som bruker appen får tilgang på fantastisk restaurantfrokost og –lunsj for henholdsvis kr. 35,- og kr. 45,-. Tiltaket er non-profit for hotellet, og oppgjøret i sin helhet går tilbake til TOO-GOOD-TO-GO.

 

ENSOMT JULETRE SØKER GAVER:
I desember hvert år samler vi inn julegaver til familier som trenger litt ekstra støtte. Gjester og konferansegjester, skoler, barnehager, ansatte og naboer kommer inn i lobbyen med en gave under armen som legges under vårt juletre. ENSOMT JULETRE SØKER GAVER startet sentralt i Nordic Choice i 2012, og til sammen har vi samlet inn over 130.000 julegaver til vanskeligstilte barn og unge i hotellenes lokalmiljø. I samarbeid med Røde Kors fordeles gavene .

 

MILJØ-SERTIFISERINGER:

 

PENGUIN:
Siden 2009 har alle Nordic Choice-hotellene i Skandinavia vært sertifiserte etter den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. Nordic Choice har valgt å kalle sitt miljøstyringssystem for Penguin, på grunn av pingvinenes unike egenskaper til å samarbeide og gå mot et felles mål. I tillegg er pingvinene veldig utsatt for klimaendringer og menneskenes miljøødeleggelser. De aspektene Nordic Choice har valgt å ha størst fokus på i miljøarbeidet er energi, vann, avfall, kjemikalier og transport.

I tillegg til ISO 14001sertifiseringen, følger vi ThinkGreen-prinsippet med Svanemerkede produkter og restauranten på Farris Bad er MSCsertifisert som innebærer Globalt miljømerke for sjømat med fokus på bærekraftig fiske

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)