ROOMSERVICE

Våre måltider kan nytes på rommet i ro og fred, mot et servicetillegg på 95,-

Roomservice-meny er tilgjengelig mellom kl. 12:00 og 22:00 og bestilles via FAVRIT (se knapp under).

(Fra kr. 22:00 -24:00 kan tapastallerken til 295,- bestilles – bestilles også via FAVRIT)

Naturlig, sunn og smaksrik

Gode, ærlige ingredienser definerer vår meny

Grønnsaker, sjømat og kjøtt er sammensatt på en diskret måte, designet for å løfte smaken.

Med både moderne og klassiske teknikker tilberedes all mat fra bunnen av, på et kjøkken som oser god og energisk stemning.
Nå gleder vi oss til å servere deg, så du kan ta del i vårt mateventyr!

RESTAURANTEN

Sesongbasert meny med lokal mat.

RESTAURANTEN

Sesongbasert meny med lokal mat.

Gode, lokale råvarer definerer vår meny. Så kortreist som mulig komponeres grønnsaker, sjømat og kjøtt på en ujålete måte.

Frokost på rom

Start dagen med frokost i sengen til kun 95,- pr. rom. Med fokus på sunne og energiske råvarer, komponerer vi en innholdsrik frokost, inkludert kaffe og ferskpresset juice.

SEASIDE LOUNGE & FOODBAR

Barområde ved peisen

SEASIDE LOUNGE & FOODBAR

Barområde ved peisen

En avslappet og lun atmosfære med komfortable møbler, utsikt mot stranden og varme fra den åpne peisen. Slapp av og kos deg!

VÅRT MATEVENTYR

Start dagen med en velsmakende, helsefremmende og energirik frokost, samtidig som du nyter soloppgangen over Oslofjorden. Kilden og kunsten er tilstede i interiørdetaljene også inne i restauranten. Sløret av ro og velbehag pakker lunt om deg i morgentimene, og våre servitører hilser deg «god morgen» og byr på en vitaminshot som en god start på dagen.

 

Godt tilbakelent, og med panoramautsikt over strand, hav og horisont, gledes du med de beste råvarer, tilberedt med lidenskap og presisjon. På vår restaurant i Larvik får du dagsfersk sjømat fra området rundt Svenner, grønnsaker fra Vestfold og vilt fra skogene som omringer Larvik. På Farris Bads restaurant skal dagene nytes, gjerne akkompagnert av deilig sjømat, sammen med den du elsker eller gode venner.

 

Hotellets Lounge & Foodbar er stedet for litt avslapning i løpet av dagen, peishygge og de gode samtalene utover ettermiddagen. Gjerne også en liten fest når kvelden sniker på. Nyt atmosfæren, nyt hverandre – skap nye minner!