Her finner du våre bestselgere!
Flere av massasjene er tilgjengelige i ulike tidslengder. Vi har over 50 ulike behandlinger, så nøl ikke med å ta kontakt (33 19 60 00) om det er en behandling du ønsker som ikke er i listen nedenfor.

Signatur ansikt deluxe

Omfattende ansiktsbehandling som bl.a. inkluderer rens, peeling, ansiktsmassasje, spesialmaske, hodebunnsmassasje, korrigering av øyebryn og avsluttende serum og krem.

Signatur ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling som består av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem.

Signatur rygg- og nakke

En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke.

Signatur nakke & hode

Nakke-, ansikts- og hodebunnsmassasje der effektive teknikker løser opp spenninger som tilfører friskhet og klarhet, samt gir en behagelig og avstressende opplevelse.

Massasje med varme steiner

Dypt avslappende og god massasje som bidrar til å fjerne giftstoffer samt roe ned kropp og sinn.

Signatur fot- og legg

Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

Skrubb & Massasje 80 min.

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende full kroppsmassasje.

Skrubb & Massasje 50 min.

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende massasje.

Urtekompress-massasje 80

En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Aromatisk og avslappende. Inkluderer nakke- og hodebunnsmassasje.

Urtekompress-massasje 50

En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Aromatisk og avslappende.