Her finner du våre bestselgere!
Flere av massasjene er tilgjengelige i ulike tidslengder. Vi har over 50 ulike behandlinger, så nøl ikke med å ta kontakt (33 19 60 00) om det er en behandling du ønsker som ikke er i listen nedenfor.

Urtekompress-massasje 80

En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Kompressene blir dampet opp slik at urtenes egenskaper frigjøres. Ved ulike teknikker som trykking, rulling og strykning masseres kroppen for å dempe spenninger, fjerne smerter og øke sirkulasjonen. En rolig, aromatisk og avslappende massasje som gir deg en unik sanseopplevelse. Behandlingen kan […]

Farris Bad nakke & hode

Nakke-, ansikts- og hodebunnsmassasje der effektive teknikker løser opp spenninger som tilfører friskhet og klarhet, samt gir en behagelig og avstressende opplevelse.

Massasje med varme steiner

Dypt avslappende og god massasje som bidrar til å fjerne giftstoffer samt roe ned kropp og sinn.

Urtekompress-massasje 50

En kombinasjon av klassisk massasje og oppvarmede kompresser med oppløftende og helende urter. Aromatisk og avslappende.

Fot- og leggmassasje

Med teknikker fra thai, kinesisk, bindevev og refleksologi løser behandlingen opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

Den rene følelsen

En rensende og avslappende rygg- og nakkebehandling med skrubb og avslappende massasje.

Rygg- og nakkemassasje

En dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god, grundig massasje av rygg og nakke.

Signatur ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling som består av hudanalyse, rens, peeling, ansiktsmassasje, ansiktsmaske, korrigering av øyebryn og avsluttende krem.

Signatur ansikt deluxe

Omfattende ansiktsbehandling som bl.a. inkluderer rens, peeling, ansiktsmassasje, spesialmaske, hodebunnsmassasje, korrigering av øyebryn og avsluttende serum og krem.

Pro-collagen age defy

Behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje.

Babor crash facial

Rens og peeling samt en effektiv collagen-maske. Bhandlingen virker regenererende, fuktighetsgivende, utglattende, beroligende og strammer opp huden.

Babor skin renewal

Utrensende fruktsyre-behandling; perfekt mot rynker, pigmentering, acne og problemhud.

Bright eyes

Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk.

Babor HSR lifting deluxe

En luksuriøs behandling med spesialmaske som motvirker tidlig aldring, bygger fasthet, spenst og smidighet i huden i god kombinasjon med velvære og nytelse gjennom både hodebunns- og ansiktsmassasje.

Glowing youth facial

Decléor-ansiktsbehandling med spesialmaske bestående av linfrø, hvetekim og solsikke, samt kort lett rygg- og nakkemassasje.

Voya organic illuminating facial

En økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for å forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød.

Voya deluxe anti-ageing facial

Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer.