Her finner du våre bestselgere!

Pro-collagen age defy

Behandlingen motvirker aldring, gjør linjer og rynker mindre synlige og tilfører mye fuktighet og glød, samt virker avstressende med en fantastisk ansiktsmassasje.

Babor crash facial

Rens og peeling samt en effektiv collagen-maske. Bhandlingen virker regenererende, fuktighetsgivende, utglattende, beroligende og strammer opp huden.

Babor skin renewal

Utrensende fruktsyre-behandling; perfekt mot rynker, pigmentering, acne og problemhud.

Bright eyes

Farging av vipper og bryn, napping og korrigering av brynene samt fantastisk øyemaske som gir fukt, strammer opp huden rundt øynene og gir et strålende blikk.

Babor HSR lifting deluxe

En luksuriøs behandling med spesialmaske som motvirker tidlig aldring, bygger fasthet, spenst og smidighet i huden i god kombinasjon med velvære og nytelse gjennom både hodebunns- og ansiktsmassasje.

Glowing youth facial

Decléor-ansiktsbehandling med spesialmaske bestående av linfrø, hvetekim og solsikke, samt kort lett rygg- og nakkemassasje.

Voya organic illuminating facial

En økologiske ansiktsbehandlingen med akupressurmassasje, ansiktsmaske og enzymepeeling for å forminske porer, redusere pigmenteringer og gi ny glød.

Voya deluxe anti-ageing facial

Omfangsrik anti-age-behandling som forbedrer hudens struktur, glatter ut linjer og booster hudens kollagen- og elastin-nivåer.