Book rom

Svettehytte-seremoni på stranden ved vårjevndøgn!

Opplev den gamle keltiske svettehytte-seremonien  med Tim Jago  ved vårjevndøgn 19.-21. mars!

Bli med oss på en transformativ reise guidet av Tim Jago, en sjaman, gartner, Kundalini Yogi og en elsker av primitiv livsstil. Oppdag den dype tradisjonen til keltisk Sweat Lodge, hvor historien møter helbredelse.

Varighet: Ca. 3 timer fra kl. 20:00. En økt per dag, begrenset til 12 deltakere per økt.

Hva er Keltisk Sweat Lodge? Sweat Lodge, eller «Svettehytte» på norsk, er et eldgammelt helbredende verktøy brukt av kelterne for å rense sinn, kropp og ånd. Denne hellige seremonien involverer enkeltpersoner eller grupper som går inn i en oppvarmet, kuppelformet struktur. I mørket forsvinner distraksjoner, noe som gir mulighet for dyp sjelutforskning. Dette mørket symboliserer også tilstanden før fødselen.

Gjenfødsel i moder jords liv. Svettehytten fungerer som en symbolsk representasjon av å bli «født på nytt» når vi går inn i moder jords liv. I sin tradisjonelle form ble hytta konstruert av skifer, med en grop i midten og en lav døråpning som lukkes når alle deltakerne var inne.

Den østvendte døråpningen gjorde det lettere å kommunisere med skapelse og læring. Under seremonien plasseres varme, glødende steiner i gropen, ofte ledsaget av bruk av urter for å forsterke opplevelsen.

De konstruerte svettehytten på hellige steder, vanligvis nær naturlige kilder eller elver. Våre omgivelser ved mineralkilden og havet i Larvik gir et ekstra lag med nærhet til denne eldgamle praksisen.

Bli med oss på stranden – opplev Sweat Lodge her på Farris Bad! Rett på stranden, i umiddelbar nærhet til hovedbygningen. Fordyp deg i denne ekstraordinære reisen med selvoppdagelse og foryngelse.

Book din plass nå, for et unikt møte med Celtic Sweat Lodge og tidligere tiders visdom.

For interesse kontakt lasse.eriksen@farrisbad.no

Svettehytte-seremoni på stranden!

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)