FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en gos start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

 

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant::
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

 

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

 

MATBAREN
MATBARmenyen
Mandag- fredag 15:00-21:00
& lørdag- søndag 12:00-21:00
Her finner du også hotellets GINmeny.

 

KONFERANSE:
Konferansemeny

Har dere et arrangement over flere dager med flere middager, forhåndsbestilles middag påfølgende dag(er) en fra vår A la carte-meny.

Pausemat-meny

BRYLLUP:
Bryllupsmeny

SPA:
Spabehandlings-meny

FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en gos start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

 

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant::
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

 

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

 

MATBAREN
MATBARmenyen
Mandag- fredag 15:00-21:00
& lørdag- søndag 12:00-21:00
Her finner du også hotellets GINmeny.

 

KONFERANSE:
Konferansemeny

Har dere et arrangement over flere dager med flere middager, forhåndsbestilles middag påfølgende dag(er) en fra vår A la carte-meny.

Pausemat-meny

BRYLLUP:
Bryllupsmeny

SPA:
Spabehandlings-meny