FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en god start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant:
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

SEASIDE Lounge & Foodbar
SEASIDEmenyen onsdag – lørdag
SEASIDEmenyen søndag – tirsdag
SEASIDE cocktail-meny
Mandag- fredag 15:00-22:00
Lørdag 12:00-22:00
Søndag 15:00 – 22:00

Her finner du også hotellets GINmeny.

KONFERANSE:
Konferansemeny
Har dere et arrangement over flere dager med flere middager, forhåndsbestilles middag påfølgende dag(er) en fra vår A la carte-meny.
Pausemat-meny

 

BRYLLUP:
Bryllupsmeny

FROKOST: FRISK OG SUNN START PÅ DAGEN
Med fokus på helse, balanse, sunnhet og god energiflyt, fyller vi frokostbuffeten med det beste for en god start på dagen. Avslutt gjerne med en energi-shot før du tar fatt på resten av dagen!

Frokosttider:
06:30 – 10:00 (hverdager)
07:30 – 11:00 (helg)

LUNSJ: ET VELFORTJENT AVBREKK
Med dagsferske råvarer hentet fra området rundt Svenner og Stavern tilbyr vi blant annet lokal sjømat på vår buffet. Vestfold er kjent for å være Norges grønnsakshage – dette bærer vår buffet tydelig preg av. Avslutt måltidet med kjøkkenets hjemmelagde desserter.

Lunsjtider i restaurant:
Kl. 11:30 – 15:00 mandag – fredag
Kl. 12:00 – 15:00 lørdag – søndag
Buffet og a la carte-meny tilgjengelig for lunsj.

MIDDAG: EN GASTRONOMISK AFTEN
Lidenskap for råvarer og matfaget, god stemning og fokus på presisjon, er ingrediensene for uforglemmelig middagsopplevelser i restauranten. Vi rommer en omfangsrik og spennende vinsamling, og vinkelneren anbefaler deg gjerne øremerket og smaksberikende drikke for det du måtte velge av mat fra menyen.

Serveringstider middag:
Kl. 18:00 – 22:00 mandag – søndag.
Siste bordsetting kl. 21:45.
A la carte-meny middag.

SEASIDE Lounge & Foodbar
SEASIDEmenyen onsdag – lørdag
SEASIDEmenyen søndag – tirsdag
SEASIDE cocktail-meny
Mandag- fredag 15:00-22:00
Lørdag 12:00-22:00
Søndag 15:00 – 22:00

Her finner du også hotellets GINmeny.

KONFERANSE:
Konferansemeny
Har dere et arrangement over flere dager med flere middager, forhåndsbestilles middag påfølgende dag(er) en fra vår A la carte-meny.
Pausemat-meny

 

BRYLLUP:
Bryllupsmeny