Book rom

Fullmånerituale

Bdstuopplevelse for ny energi ved hver fullmåne.

 

Hver måned ved fullmåne, tilbyr badstumesterne på Farris Bad en guidet reise, som utnytter fullmånens energi for å støtte deg med din helbredende intensjon. Badstuseremonien starter kl. 22:15 i vår eventbadstu og varer i ca 1,5-2 timer.  Rolig tempo og behagelig temperatur skaper en dyp meditativ tilstand. (Påmeldingslister inne i spa i forkant av ritualet).


Fordi fullmånen er toppen av månens syklus, markerer den tiden da energien er mest intens og forsterker mange aspekter av våre liv. Månens energi er alltid tilgjengelig for oss, og vi kan velge å koble til den for å rense, helbrede og manifestere. Vi kan plante intensjon frø med fullmåne for å bære oss til neste månesyklus.


På dette tidspunkt når solen og månen er på motsatte sider av planeten, kan vi som mennesker også føle oss opp ned. Stress, angst, dårlig søvn og uro er vanlige symptomer hos de som er følsomme for energier assosiert med månesykluser. For å balansere disse motsatte kreftene, bruker vi månens faser til å søke balanse gjennom denne badstureisen.


Kraften i å synkronisere vår indre rythme med naturens rytme kan være forfriskende og energigivende. Hele månens syklus er rundt 29+ dager, hvor den går fra en ny måne til en fullmåne og tilbake igjen. Disse endringene i faser indikerer en endring i energi.

 

Velkommen til en unik opplevelse!

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)