Book rom

HISTORIEN OM KILDEN OG FARRIS BAD

100 000 år med istid dannet morenen som Larvik og Norges største bøkeskog hviler på. For 10 000 år siden trakk isen tilbake, og vannet sildret gjennom steinmassene og samlet seg i en renset, næringsrik kilde. I 1843 etablerte Karen Linaae det første badet på denne kilden, og i 1880 grunnla Dr. Ingebrigt Holm et nytt bad. Hit kom Ibsen, Bjørnson, Lagerlöf og Hamsun. Her bodde de, badet, spiste og danset. Snart var det boblende, helsemessige vannet fra Larvik kjent over hele Europa.

 

ETABLERINGEN AV FARRIS BAD SPAHOTELL

Havet slår fortsatt innover strendene i Larvik, og mineralkilden er fortsatt den samme.

Allerede i 1990 ble de første tankene om et hotell ved Batteristranden lansert av Mille Marie Treschow. Da konstruksjonen startet i 2007, var det etter mange års kamp for byggetillatelser. Den 5. mars 2009 åpnet Farris Bad spa hotell sine 176 rom og suiter, 2500 kvm. spa og konferansefasiliteter for opptil 400 personer.

Med en fot på land og en fot i sjøen, med en fot i historien, og en fot i fremtiden.

NORDENS VAKRESTE SPAHOTELL

Farris Bad har en av de største, vakreste og mest innholdsrike spaavdelingene i Norden. Det er også det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann når du besøker oss. Hver dag hvirvler friskt kildevann fra 55 meter dyp inn i vår kildevannsgrotte  – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise under bøkeskogen og inn til Farris Bad.

 

Farris Bad er en del av Strawberry.

Book opphold

Alltid inkludert i oppholdet:

-frokost
-spatid ankomstdag og avreisedag
-timeplan med badstuopplevelser
-yogatimer
-badetøy
-lån av badekåpe og slippers
(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)

Se gjesteinformasjon her:

Book dagspa

Alltid inkludert ved dagbesøk i spa:

-lån av badekåpe, slippers og håndkle (badetøy er ikke inkludert)
-frukt/te
-timeplan med badstuopplevelser

(DET ER 16-ÅRS ALDERSGRENSE I SPA)